2018.09.24 21:18 (prieš 7 m.)
weirdboo parašė:
Gal kas galit pasidalint "izvalgom" ar kaip cia paaiskinus geriau, apie masto kainas. kas sekat jas ir zinot kada per akcija apsimoka pirkt kazka ar ne. Tinka ir n…
Tai bet jei jus tenkina kaina/kokybė tai ir gerai tie 50cnt.
Čia reikia žinoti kiek jūsų mėgstami produktai kainuoja be akcijos ir tuomet sekti kiek kainuoja su akcija.
Jau kalbėjome apie wc popierių dauguma mūsų neperka jo reguliaria kaina, nes pas mus niekad extra nesibaigia wc popierius. Kai matome gerą akciją mūsų pasirinktam - perkame į priekį.
Kažkas panašaus į jūsų situaciją - mes kas kelis mėn važiuojame į Lenkiją apsipirkti (dabar seniai buvome, nes vaikas mażulytis ir tai jau jaučiasi spintelėse :D)
Tai aš susinventorizuoju bakalėją, šaldiklį, buitinę chemiją, higienos prekes ir susirašau ko man reikia.
Tada pažiūriu pagr. Prekybos centrų lenkijoje lankstinukus ir išsirenku kur ko ieškosiu. Pvz. Jei persil kapsulėm nėra akcijos o ariel yra koks 40% nuolaida, man skirtumo nėra - imu su akcija. Šampūną mėgstu būtent tokį o ne kitokį - perku daugiau toje parduotuvėje kurioje yra akcija, jei jos nėra perku mažesnį kiekį arba neperku iš vis, nes turiu likutį ir gal kitą kart akcija bus.
Kažką perkam primetę su kainomis barboroj jei tokį prekės ženklą naudojome Lietuvoje (labai patogu pasilygint), o kelis kartus nuvykus atrandame ir mėgstamus tenykščius produktus tai perkame tiesiog nes patinka, nors kažkas kitas ir pigiau šiek tiek. Jei produktas negendantis ir akcija perku didesnį kiekį, jei jos nėra regurialų kiekį iki kito apsipirkimo.
Kažkas sakys, kad laiko daug užima tas "rinkos tyrimas" bet man patinka. Vakare atsipalaidavimui vietoje kokio candy crush tokį researchą pasidarau, tada geras pusdienis apsipirkimui, likusi dienos dalis grįžus susidėjimui namuose, o paskui 2sav. be parduotuvių, vėliau grietinės batono prie namų kol atsargos neapmažėja drastiškai. Tada nauja kelionė arba jau lt prekybos centras.
O pigu jums skaitysis jei Danijoj pas jus tas šampūno buteliukas tarkim 5eur o Vokietijoj 3.5 net ir be akcijos jį jums apsimokės pirkti. Bet tik dėl šampūno irgi nevažiuosite - turite bendrą pirkinių krepšelį apsigalvoti.