kristuka parašė:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/apie-mazyliu-drabuzelius/page/2#post-5364381
o cia geras
nuotaika pakele
bet cia manau eilinis meduzavimas.. prisiregistravo, kad pakurstyt ugni
ar TD adminai jau patikrino sia persona?
kristuka parašė:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/apie-mazyliu-drabuzelius/page/2#post-5364381
o cia geras
nuotaika pakele
Rasimiene parašė:
o cia gerasnuotaika pakele
Vo čia tai geras
jei neperki naujų drabužių, vadinasi netenkini vaiko fiziologinių ir dvasinių poreikių
Rasimiene parašė:
o cia gerasnuotaika pakele
gal ji ligone? yra tokiu zmoniu net bijo liesti ka nors....su pirstinem vaiskto
ruksti parašė:
Is jur zinai veidai tie patys ar ne cia juk neseniai prisiregistravus,ir tiek temu jau pasisakius,o gal senbuve esi tik kitu niku?![]()
ne, ne senbuve, jei tai ne sarkazmo gaidele, kad manes visur daug, tai pasakysiu atvirai. Maziau dirbu, nes laukiuosi, kai laiko yra visada cia, o laiko marios....vat ir sulendu kur galiu pasikalbeti. Pastoviuose temuose esu keturiuose, jau kur net labai patinka ir malonu bendrauti
Pamaciau tema siandiena apie vaiku nekalbejima, zinoma papasakojau savo istorija, pamaciau apie tevo teise i vaika-ilindau. Kur nezinau nesikisu. kur nemato, bando kandzioti neprasidedu, as save gerbiu
ruksti parašė:
Is jur zinai veidai tie patys ar ne cia juk neseniai prisiregistravus,ir tiek temu jau pasisakius,o gal senbuve esi tik kitu niku?![]()
o kas liecia veidu, juk visviena pasiskaitai kas ka rase ir matai mamas, kam simpatija, kam su gailesciu del ju amziaus.
ruksti parašė:
As neturiu nieko pries tave madamasta tiesiog cia tiek meduzu pasitaiko kad paskui nezinai su tikru zmogum bendrauji ar tik su isgalvotu o po juo vaikai![]()
o cia gerai pastebeta, nezinai su kuo bendrauji:). Manai ir cia vaikai susirinke, na nekalbu apie labai jaunas mamas.
madamasta parašė:
gal ji ligone? yra tokiu zmoniu net bijo liesti ka nors....su pirstinem vaiskto![]()
o man atrodo,kad ji vaikystej ir jaunystej neturejo naujo rubo,likdavo nuo sesers,tai del to ir nuoskauda,ir raso nesamones
pykstė parašė:
o man atrodo,kad ji vaikystej ir jaunystej neturejo naujo rubo,likdavo nuo sesers,tai del to ir nuoskauda,ir raso nesamones![]()
o gal atvirksciai, kaip viena pabreze, kad jos tevai pasiturintis buvo ir ji taip pat savo veikui neperka devetuose. As net atsakiau mane is bazes 30 metu atgal renge, bet mano vaikai devetuose uzaugo...zodziu idomi asmenybe
jai geriau zinoti, mes tik va ...lia lia lia
madamasta parašė:
o gal atvirksciai, kaip viena pabreze, kad jos tevai pasiturintis buvo ir ji taip pat savo veikui neperka devetuose. As net atsakiau mane is bazes 30 metu atgal ren…
madamasta parašė:
o gal atvirksciai, kaip viena pabreze, kad jos tevai pasiturintis buvo ir ji taip pat savo veikui neperka devetuose. As net atsakiau mane is bazes 30 metu atgal ren…
na jei raso,kam gimdyt vaika jei negali nupirkt naujo rubo?tiesiog be komentaru
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai