Krasula parašė:
Apie ką Jūs čia?
Tikrai nesiknisiu po visą TD, bet net man esate prikišusi kažką iš serijos, kad vaikas ne santuokoje. Ir ne kartą rašėte labai nemalonius komentaras apie moteris, kurios turi santykius, tačiau nėra ištekėjusios.
Krasula parašė:
Apie ką Jūs čia?
Tikrai nesiknisiu po visą TD, bet net man esate prikišusi kažką iš serijos, kad vaikas ne santuokoje. Ir ne kartą rašėte labai nemalonius komentaras apie moteris, kurios turi santykius, tačiau nėra ištekėjusios.
Pipirelis parašė:
Įkeltum, liuka, kokį testą, o tai planiukų grupėj esi, bet nei planuoji, nei sisioji. Maištą keli tik🤣🤪🤣
Nei planuoji, nei sisioji 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Pipirelis parašė:
O kokie simptomai gali būt🤪🤣
Na pas tave simtoma tik viena matau bet tiek to garsiai nesakysiu . Bandos instinktas čia pas jus pasigavote viena ir valgote ją pietums . Nepavyks galit būt ramios. Čia jum ne Olga kokia kuri išsigando ir pabėgo ar kitos nares . Aš buvau būnu ir būsiu. O gėda savo elgesiu daroties tik pačios sau. Suagt laikas butų.
Pipirelis parašė:
Na 6dpo daryti testą irgi su logika prasilenkia, bet gi darom🤣🤪
Liuka, geriau sakyk po kokiais nickais dar slepies. Senas paukštis ta Olga..🤪🤣
Tai jus juk čia diskutavot apie ją 😂 pamiršot ? Lyginot mane su ją .
Jums neatsibodo čia draskytis? 🫣 Grupė tapo iš planuojančių į kažkokia mėsmale.. Baisu.. 😶 Vienai kitai gyvai į akis greičiausiai nei žodžio nepasakytumėt, o tokiu būdu komentuot gali kiekvieną.. Siūlau nusiramint ir negadint grupės, nes daugumai manau dingo noras čia dalintis gerom žiniom. ✨
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai