Mary.S parašė:
Tai po 700 g priaugt tris mėnesius iš eilės yra net labai normaluman tik nesuvokiama, kur medikai žiūrėjo išleisdami iš gimdymo namų naujagimį, kuris per nepil…
niekur jie neziurejo
toks vaizdas, kad apskritai jos ligonineje nemate
Mary.S parašė:
Tai po 700 g priaugt tris mėnesius iš eilės yra net labai normaluman tik nesuvokiama, kur medikai žiūrėjo išleisdami iš gimdymo namų naujagimį, kuris per nepil…
niekur jie neziurejo
toks vaizdas, kad apskritai jos ligonineje nemate
Monikule23 parašė:
ne tai kad tikiu o zinau ir pamenu kaip buvo , bet neverta cia su jum ir diskutuot ir pasakot vistiek ta pati s.. malat, kad taip turi buti ir kitaip net neimanoma …
na man tiesiog keista, kaip sitaip nusilpusi vaika galejo is ligonines isleisti
o tai jus kiekviena diena svere? nemate, kad vaikas ne tik kad nemazai numete svorio, bet lb daug
nesiule dar gulint ligoninej primaitinti pilnai vaika misinuku?
emma parašė:
niekur jie neziurejotoks vaizdas, kad apskritai jos ligonineje nemate
![]()
Čia jau panašiau
Lūšiukė parašė:
na man tiesiog keista, kaip sitaip nusilpusi vaika galejo is ligonines isleistio tai jus kiekviena diena svere? nemate, kad vaikas ne tik kad nemazai nume…
nieko nesake liepe dazniau vaika glaust nesvarbu kad i tualeta tik nueidavau ir į min kol vaikutis miega poilsis buvo paskui visalaik ant papulio kabedavo ir aplamai retai ateidavo pas mane pasiziureti tik tuo atveju jei vaikas isirekdavo ikisdao nosi paklaust gal misineli uztaisyt, nenorit netikekit nera man jokios naudos ar del kazko meluot, kiek numesti turi tai nezinojau tikrai, pasakymas bent su paskutiniaja buvo kad va nemaza gime numete gan daug bet nieko tokio priaugs tik nepaknikuok ir laikyk ant papulio
Monikule23 parašė:
nieko nesake liepe dazniau vaika glaust nesvarbu kad i tualeta tik nueidavau ir į min kol vaikutis miega poilsis buvo paskui visalaik ant papulio kabedavo ir aplama…
na, jei medikai taip drįso pasakyti, tai inicijuočiau tikrai tokių medikų atleidimą ir ieškočiau teisybės. Bet vaikas turėjo būti labai nusilpęs, netekdamas tiek daug svorio.
Monikule23 parašė:
atnesdavo ligoninej misinuko 20ml ir isvalgydovo akimirksniu
Monikule23 parašė:
nieko nesake liepe dazniau vaika glaust nesvarbu kad i tualeta tik nueidavau ir į min kol vaikutis miega poilsis buvo paskui visalaik ant papulio kabedavo ir aplama…
na tokius medikus tai skusciau
nes sitaip vaikas gali ir is bado numirti
Monikule23 parašė:
Tokios situacijos kai vaikas NUOLAT kabo ant krūties yra visiškai normalios ir ne viena žindanti mama per tai perėjo. Mano berniukas taip nuolat kabėjo iki 4 mėn, mergaitė "tik" iki 2,5 mėn. Tai yra visiškai normalu. Ir tikrai neparodo pieno trūkumo.
vaidajk parašė:
na, jei medikai taip drįso pasakyti, tai inicijuočiau tikrai tokių medikų atleidimą ir ieškočiau teisybės. Bet vaikas turėjo būti labai nusilpęs, netekdamas tiek da…
ne kas tris valandas ir to misinelio gaudavom, man ji iki siol tik 130ml teisvalgo daugiau niekaip, (nors turetume pagal viska valgyti nuo triju menesiu jau po 200ml ), kas 4-5h kartais ir reciau, nakti keldavos , o dabar net nakti nebesikeliam jau 3 para kai nesikelia valgyt nakti
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai