giedrerim parašė:
su dviem nesekmem ir anksciau tiria..
gal ir tirs, kai nueisiu po kraujavimo, nes db esu uzsiregistravus ekoskopui 28dienai
giedrerim parašė:
su dviem nesekmem ir anksciau tiria..
gal ir tirs, kai nueisiu po kraujavimo, nes db esu uzsiregistravus ekoskopui 28dienai
laukinuke65 parašė:
vartyk tu kaip nori, man tavo nuomone maziausiai rupi, as tik parasiau tai ka man sage gine
TAI JEI TAU NUOMONE NERUPI TAI CIUZINK IS CIA- NIEKAM TU NEIDOMI!!!! IR TAVO ISTORIJOS IS FANTAZIJU RUSIO ATSIBODO!!!!!!!
Laila. parašė:
TAI JEI TAU NUOMONE NERUPI TAI CIUZINK IS CIA- NIEKAM TU NEIDOMI!!!! IR TAVO ISTORIJOS IS FANTAZIJU RUSIO ATSIBODO!!!!!!!
Lailute ko tokia ruskana snd kaip jauties?
laukinuke65 parašė:
visu pirma NT dariau pries 2 savaites, antra negimdini itare praeita pirmadieni, po patikros liepe padaryt NT, bet nesejau pradejau kraujuoti, o visu trecia tyrimu …
gal pasakysi kuriam mieste gyweni ? nu tikrai po tokiu atweju metu tau nereik tuo labiau laukt o turetu iskart tirti jei tik pas pacia tam noro yra , uz sawo sweikata reikia pakowoti ir nesilemti vien ka gine pasakys , lietuwoi giniu tukstanciai tai manau galetum ne pas wiena pasikonsultuoti ..as bent asmeniskai tris gines turiu pas kurias konsultuojuos ir visos jos super paciai smalsiau paskonsultuot ir paziuret ka kuri sako , o cia dbr sedi ir lauki kaip pabuciuota ..
laurutis1991 parašė:
gal pasakysi kuriam mieste gyweni ? nu tikrai po tokiu atweju metu tau nereik tuo labiau laukt o turetu iskart tirti jei tik pas pacia tam noro yra , uz sawo sweika…
taloneli turiu , kai ateis ta diena ir nueisiu pasitikrinti
laurutis1991 parašė:
gal pasakysi kuriam mieste gyweni ? nu tikrai po tokiu atweju metu tau nereik tuo labiau laukt o turetu iskart tirti jei tik pas pacia tam noro yra , uz sawo sweika…
aciu uz patarimus
anzeliux parašė:
As no pereinu ginius visus tyrimus citologinius ir t,t, lt gryzus viska taip pat pasidarau kad butu rami galva nes norgais nepasitikiu telsiuos nuejau pas geta gini…
gal as dar per jauna , kad vertinciau taip savo sveikata kaip jus vertinat. maniau kad bus lengva pastoti, bet pasirodo kad, o per sitiek bedu ir noras praejo abiem su vyru..
laukinuke65 parašė:
gal as dar per jauna , kad vertinciau taip savo sveikata kaip jus vertinat. maniau kad bus lengva pastoti, bet pasirodo kad, o per sitiek bedu ir noras praejo abiem…
na siaip as ir jauna man tik 22 bet sweikata rupi ... jei jau dbr ja nesurupinsi tai weliau tau ir tie daktarai gali nebepadet ..
laukinuke65 parašė:
gal as dar per jauna , kad vertinciau taip savo sveikata kaip jus vertinat. maniau kad bus lengva pastoti, bet pasirodo kad, o per sitiek bedu ir noras praejo abiem…
Na man ne 40 kad saves jauna neskaityt o sveikata susidirbama jaunystej kas paskui atsiliepia,ja saugot reik visada o TA vieta saugot mane mama dar maza mokino tad.....cia tavo reikalas kaip su savim elgies,vyrui turbut irgi dzin
anzeliux parašė:
Na man ne 40 kad saves jauna neskaityt o sveikata susidirbama jaunystej kas paskui atsiliepia,ja saugot reik visada o TA vieta saugot mane mama dar maza mokino tad.…
vyras leidzia man paciai spresti, jis isgyvena lygiai taip pat ir kaip as (gal net labiau) nes jis po nesivystancio visai pasikeite...
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai