Katiara parašė:
na tai ka as ir sakau, joms atrodo, o kai kurios ir klausos ir daro, net nepasidomeje kaip turi buti is tikroreikejo paziuret tokiu pat zvilgsiu atgal
![]()
Tuo metu sokiruota buvau tad atrodziau mazdaug taip
Katiara parašė:
na tai ka as ir sakau, joms atrodo, o kai kurios ir klausos ir daro, net nepasidomeje kaip turi buti is tikroreikejo paziuret tokiu pat zvilgsiu atgal
![]()
Tuo metu sokiruota buvau tad atrodziau mazdaug taip
oniukia parašė:
Tuo metu sokiruota buvau tad atrodziau mazdaug taip![]()
as ir atsimenu nueinu i apziura menesio laiko ir sakau: "nemiega diena beveik isvis", manes ir klausia: "o kaip nakti miega?" nu sakau, kad gerai, tai ir ramina jis mane: "tai ko dar nori, yra tokiu vaikuciu ir nieko nepadarysi"
neinu 2 men ir skundziuos kad vis dar nemiega, nu jis man ir vel ta pati
sigegl parašė:
Tas domejimasis dar nieko nereiskia jeigu ka, as ir domejausi, ir nuo A iki Z viska buvau istudijavus, ir nusiteikus jau kad maitinsiu, tai maitinsiu,o gavos taip …
Labai Teisingai cia parasiai ,jei cia kazkurei kaip mineju apie chemijas kalbet tai vaikiska ,jei pas jus pilna to pieno tai super ,gerai ,o yra tokiom kuriom nera isvis to pieno ir nesigamina ,ka tada daryt ? cia ka teisuoles smerksit dbr mama kuri pieno neturi ??? baikit cia tokiom jau vajei vajei vaidint , isvis pacios kaip parasot tokius atsakymus tai netgi slykstu skaityt , vistiek tuos savo vaikucius maitinsit ta pace chemija ,kisit saldainius ir visa kita kai paauks ,ir nebutina cia mamyte det y suns dienas kuri neturi pieno , ji nekalta ,jei jums paskaicius apie ta zindyma atsiranda to pieno
tai dziaukites ,kol dar jo turit ,ne visos vienodos kaip jums cia atrodo ,fuuuu slykstu man klausytis ,dar skaitosi mamos jokio supratingumo ,ir tolerancijos , kalbu apie tas kurios cia issireiske negrazei labai apie tas mamytes kurios neturi pieno ,ir turi maitinti ta pace chemija ta vaikiuka , nenusikaskit liezuvio taip bekalbedamos ,eikit vaikus geriau pamaitint ir maziau isvis kalbekit apie tai ko pacios nezinot .
Saulyte Busiu parašė:
Labai Teisingai cia parasiai ,jei cia kazkurei kaip mineju apie chemijas kalbet tai vaikiska ,jei pas jus pilna to pieno tai super ,gerai ,o yra tokiom kuriom nera …
na bet panele jums dar maziau kalbet, juk dar net nepagimdziusi
nemaciau nei vienos bet jau cia uzsipuolusios, visos kazkaip ramiai ir normaliai bande paaiskinti. niekas ir nekalba apie tam tikras priezastis, bet kai buna buna to pienuko ir jis staiga "bum" kazkur dingsta, nu tada tai tikrai tik ziniu stoka
apie rimtas priezastis cia be to niekas ir nekalbejo kai neimanoma maitinti
as nesu kazkokia zindymo maniake (pati visdar maitinu) kaip tik visur stengiuos ginti tas kurios nemaitina, nes kartais tikrai yra nepelnytai uzmetomos akmenimis, bet siuo atveju tai jau atsiprasau, net nemalonu skaityt kai kaikurios ginat savo tiesas prisigalvojusios kazko pacios ir nekreipiat demesio i faktus. kaip jau sakiau as nesmerkiu nemaitinanciu, tikrai nemanau kad misinukas yra kenksmingas ir pan, bet tikrai faktas yra tas kad pienas nedingsta savaime, nera taip kad pieno vienos maziau turetu kitos daugiau, na aisku buna taip kad pradzioje vienoms pieno upes o kitoms nk, bet viskas yra sutvarkoma, visur literaturoje, per zindymo paskaitas sako jog pieno gamybai svarbiausia yra ZINDYTI, jei pas jus pieno mazai, jus ji issisauksite tik zindydama, labai noredama zindyti, nestresuodama, viskas slypi psichologijoje
ir tikrai yra labai labai mazas procentas, as neatsimenu kiek, bet jei neklystu tai 2 proc tu moteru kurios negali zindyti, ir tai del kazkokiu igimtu ligu ar kazko tokio. bet as tikrai nesmerkiu tu kurios del nezinojimo prarado piena ir nebenori maitinti, tai jusu pasirinkimas, jus zinot kas jusu vaikuciuj geriausia, ir mp tikrai neapsprendzia kiek jus mylite savo vaika
bet jus nesakykite jog prarasti piena yra normalu, jusu sese, mama ar teta birute prarado piena ar jo neturejo ir jums tai norma, esme kad pieno tureti gali visos, priklauso tik ar norit ar ne
ir dar kazkas sakete jog labai reikia dometis jei norima maitinti. pvz as visai nesidomejau nestumo metu ir maitinu iki siol, neturejau jokiu problemu nei kaip paduoti kruti nei nugrauztu speneliu nei pieno stygiaus
gal as viena is laiminguju bet noriu pasakyti kad nesmerkit tu kurios nesidomi jog jos blogos busimos mamos bet ir tos kurios nesidomite nebandykit apsimesti kad kazka labai svarbaus zinote
gintarytee22 parašė:
as nesu kazkokia zindymo maniake (pati visdar maitinu) kaip tik visur stengiuos ginti tas kurios nemaitina, nes kartais tikrai yra nepelnytai uzmetomos akmenimis, b…
wisu 100% pritariu!! as vos 4dienas maitinau sawo pienu,nes nestumo metu visiskai nesidomejau,ir tas internetas kazkaip netaip populiaru buwo bent jau man
nugriauze spenelius iki krauju,waikas atpilinejo kruwinu pienu.Issigandusi dawiau misinuka,o kai jau speneliai isgijo vaikas nebenorejo nei kruties nei pieno.Werkiau gal puse metu,ir pienas trysko upeliais.Paprasta psichologija.Pienas nedingo,nes pati nenorejau kad dingtu.Tik kad waikas nenorejo.Patariu visom biski pasidometi tuom,nes man pries 5metus butu prawerte tikrai.Na tikiuos su antruoju vaikeliu klaidu nebekartosiu
Lapsa parašė:
Tikrai ko cia lazdavotis visos protingos ,mergaite kreipesi patarimo o jus cia uzsivedet
Nu nieko sau mergaitė 21 metų
Rasike25 parašė:
ne ten net sonine buvo jei gerai pamenu tai jo turejo ten but pasudyta tikrai. Nu bet kadangi tas lasinys suteike mano vaikui tik dziaugsma ir nieko bloga nepadare …
Jau nebegaliu. Tai cipsu ir colos pasiulykit, tikrai pradziuginsit! Juk tam mamai ir duotas protas. Bent jau turetu taip buti.
Karinukee parašė:
Atėjau čia pasiskaityt tj juokas ima, uždaroj grupėj visos tokios mldc, prikolina, draugaujam visos kuo puikiausiai, o čia tai pagiežos, soriukas mamos, bet taip y…
Tikrai ne ir uzdaroi paneles kazkada snukius parode tai kad
ismete uz grazias akis:)))))))))
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai