būsimamamytėėė parašė:
Blin, aš ir užieškau kas prieš
pati nerūkau, bet nematau nieko tokio ypatingai blogo kai kitos rūko
nu va čia ir užkūrsit, manau peklą.
būsimamamytėėė parašė:
nu va čia ir užkūrsit, manau peklą.
būsimamamytėėė parašė:
O tai galim abi tada už būt
nes netrugdo ir man jos. Lai rūko jei nori, aš savų reikalų žiūriu. Kai nežinojau dar, kad laukiuos, tai visą mėnesį rūkiau ir nieko nenutiko :). Tegu kitos būna prieš, bus linksma
staigmen parašė:
Galiu ir aš pabūti priešbus įdomiau, 2 už ir 2 prieš
o tas, kur neutraliai laikysis, supulsim visos kartu
![]()
Vo gera idėja
Juditel3 parašė:
Dar galėtų atsirast tokių rimtų, kurios sakytų " čia rimtas dalykas, suaugę moterys, pagimdžiusios vaikų turėtų turėt daugiau proto ir nejuokaut tokiom temom" :D…
Žinokit yra posakis: "Patys kvailiausi darbai dažniausiai būna padaromi rimtais veidais"
būsimamamytėėė parašė:
Nu bet kaip gali moterys, nesiojancios gyvybe po sirdim taip daryt? Nejau jos nesupranta, kad kenkia tam mazam zmogeliukiui. Rukyt is vis nesveika, o dar nescios, fe. Nu jei jau suzinojai, kad laukies, tai buk maloni, mes ta bjaurasti salin
Perliuko mama parašė:
Nu bet kaip gali moterys, nesiojancios gyvybe po sirdim taip daryt? Nejau jos nesupranta, kad kenkia tam mazam zmogeliukiui. Rukyt is vis nesveika, o dar nescios, f…
Tuomet kai sužinojai jog laukies, nustok kvepuot užteržtu oru, valgyt neekologišką maistą,nesinaudok jokia kosmetika, plauk galvą kiaušiniais ir prauskis ūkišku muilu. Nes paprastas gali kenkti irgi
Baisiausias vaizdas kai jau su pilvu, stovi stotelėj, laukia autobuso ir cigaretė dantyse. Aš vakar vyrui pirkau cigaretes, nuvariau į pardę su vežimu, tai pardavėja kaip į pabaisą pažiūrėjo, teko aiškintis, kad vyrui perku. Daugiau gyvenime nepirksiu jam cigarečių, fui kaip baisiai pasijutau... O tai kaip nėščios sau perka tai sunku suvokt man, vaikutis auga nuodijamas.
staigmen parašė:
Baisiausias vaizdas kai jau su pilvu, stovi stotelėj, laukia autobuso ir cigaretė dantyse. Aš vakar vyrui pirkau cigaretes, nuvariau į pardę su vežimu, tai pardavėj…
Nebūtina būt neščiai ir rūkyt viešoj vietoj
4 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai