Morenka parašė:
Emma gi nera ka jau ir diskutuoti zindymo tema![]()
Tu palauk ir pamatysi
Morenka parašė:
Emma gi nera ka jau ir diskutuoti zindymo tema![]()
Tu palauk ir pamatysi
Marsiete parašė:
Atrodo žiauriai nekaip. O vaikui ten kaip minimu 4 metai.
Na rašo ten kad jam 3 metukai. Pažiūrėk šone yra ir mamos amžius ir vaiko.
Mieganti parašė:
Tai jei buteliuka ciulptu tai jau norm atrodytu, kodel pvz visuomenei atrodo, kad vaikas su buteliuku yra normalu, o didesnis nei metu vaikas kuris zinda yra nen…
Na bent man tai 3metu vaikas ir su buteliuku nei sis nei tas
Morenka parašė:
Nu ka as zinau man nei buteliukai nei papukai tokiems vaikiukams nesiziuri jau... jau is puoduko vaikuciai geria o ne papyti ciulpia...nu bet nieko,yra ir tokiu kur…
Ruosiames kaledom ir namus blizginam kiek spejam
kaip tu?
Na nors prajudinau su tuo virseliu, o tai jau uzmige buvo ziemos miegu
Mieganti parašė:
Tai jei buteliuka ciulptu tai jau norm atrodytu, kodel pvz visuomenei atrodo, kad vaikas su buteliuku yra normalu, o didesnis nei metu vaikas kuris zinda yra nen…
na cia nekalba niekas apie virš metu...tas kur ant kedutes pasilipes jau gerokai virs metu mano manymu
Man ir grazu kaip moteris zindo maziuka,bet cia jau vaizdas toks nezinau ar labai jau mano akiai grazus..greiciausia jau keliantis klausimus...o kodel dar zindo...ar tikrai iki tiek metu reikia...
Morenka parašė:
Nu ka as zinau man nei buteliukai nei papukai tokiems vaikiukams nesiziuri jau... jau is puoduko vaikuciai geria o ne papyti ciulpia...nu bet nieko,yra ir tokiu kur…
Morenka mes tai gerai,bet tu tai turbut nenusedi namie i gimtine grizusi
cia visai nebeuzeini :))
kris007 parašė:
Ar jau supirkote mamytes dovaneles Kaledoms?Vakar išsiunciau i UK paskutini siuntinuka tai pašte zmoniu kaip nz kur![]()
bet pagaliau misija ivygdyta
![]()
Aš dar neturiu visų vaikams dovanų, dar i mokykla ir į darželį auklytem ir mokytojom reikia, tik niekur nespėju
kris007 parašė:
Ar jau supirkote mamytes dovaneles Kaledoms?Vakar išsiunciau i UK paskutini siuntinuka tai pašte zmoniu kaip nz kur![]()
bet pagaliau misija ivygdyta
![]()
As gaminu pati

nusipirkau maximoj pigiu tokiu apipiesiu ir kepu
ant sito is vikipedijos apie arbata visko prirasiau, iseserei bus, kad apsisvietus butu ir dar anglu pasimokintu
I dovana desiu po puodeli, maza niekuti ir imbierini sausaini. Va mokinsiuos siandien aisinga daryt
Juditel3 parašė:
As gaminu pativa vienas is puodeliu
nusipirkau maximoj pigiu tokiu apipiesiu ir kepu
ant sito is vikipedijos apie arbata visko prirasiau, iseserei bus, k…
Na puiki mintis
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai