2015.01.18 12:31 (prieš 11 m.)
būsimamamytėėė parašė:
Bet ar tave kaso kiek kitos mamos laiko savo vaikus maitina??? Savanaudės.... iš tavo komentarų aš tave irgi ligone galėčiau pavadinti, nes man tavo požiūris į gyve…
Apie kokį atsisakymą jūs čia šnekat? Apie ką? Ar aš bent kartą minėjau, kad vyrui laiko neskiriu ar kad man tik vaikas šitam pasauly egzistuoja? Dar kartą rašau, kad įmanoma vaiką maitint tiek, kiek priklauso, rast laiko vyrui, namams ir sau tuo pačiu. Jeigu vyras idiotas, tai nesvarbu, ar maitinsi, ar ne. Paliks dėl bet kokio šūdniekio. Bet jei ne toks, tai net nereikės aiškint. Džiaugiuos, kad man pasitaikė protingas, kuriam nemalonu žiūrėt į mišiniu šeriamus vaikus ir kuris man nieku gyvu nebūtų leidęs to daryti su mūsų vaiku.
P.S. knygų bent dešimtį apie vaiką ir tik jį perskaitykit, tada man aiškinkit, ką man daryt su sukaupta informacija
saulene321 parašė:
As zinau ka ponia Mary. S veiks kaip jos vaikai uzaugs, gadins jiems gyvenima, nes bus skaudu paleist vaikus juk jiems bus skyrus visa savo gyvenima ( man cia kvep…
Tu? Tu išvis nieko apie mane nieko nežinai
net neturi žalio supratimo, kaip mano vaikas auga, bet jau kad spėji ateitį, tai kaip tikra šarlatanė
apie gyvenimą po mamos sijonu aš nežinau, bet pati matau patirties turi. Papasakosi gal ir kitoms?