Raudonplaukė parašė:
Page, ar zinote kaip suvedinejama statistika ar cia tik siaip kvaila apsimetate?![]()
Žinau kaip. Ir žinau, kad jei yra statistika tai yra ir nuorodų į ją. Šaltinis pasako daugiau už pačius skaičiukus
Raudonplaukė parašė:
Page, ar zinote kaip suvedinejama statistika ar cia tik siaip kvaila apsimetate?![]()
Žinau kaip. Ir žinau, kad jei yra statistika tai yra ir nuorodų į ją. Šaltinis pasako daugiau už pačius skaičiukus
zazuzulu parašė:
Man tai tie masazai labiau panasus i kraujotakos gerinima. Pagereja apripinimas krauju-dingsta problemos. Bet aisku reikia viska isreklamuoti kaip kazkoki stebukla …
Nu bet kam kalbeti apie tai, apie ka nieko nenusimanote? Nuomone ir lieka nuomone.
Mary.S parašė:
Aš? Man iki panikavimo kaip iki mėnuliodėl ko man panikuot? Kad ne visos sugeba suprast? Dievaži, ant tokių žmonių visa civilizacija laikosi. Man nuo to tik len…
Cha cha cha cha. O Masonai ir Iliuminačiai egzistuoja??
kas taip sako? "Dokumentika"?
o, kad Dievas yra sako Biblija. Nematau skirtumo
pati realiai gi nei vienų nei kito nematei
Raudonplaukė parašė:
Nu bet kam kalbeti apie tai, apie ka nieko nenusimanote? Nuomone ir lieka nuomone.![]()
Koki universiteta baigete?
Page parašė:
Iš tokių kaip tu uždirba jus gydantys šamanai, šundaktariai ir co. Ar jie už dyką masažiukus daro ir žolytes pardavinėja?![]()
Kas jusu nuomone yra sundaktariai ir samanai?
Jei paguos, mano mokslai kainavo tiek, kiek vieneri metai VU studijuojant medicina. Ir jie yra aproovinti atitinkamu instituciju.
Tad jei tai buvo akmuo i mano darza, nepataikete.
Raudonplaukė parašė:
Nu bet kam kalbeti apie tai, apie ka nieko nenusimanote? Nuomone ir lieka nuomone.![]()
o kodel taip lengva ranka imat ir nurasot, kad zmogus nieko nenusimano, ir dar sakote, kad cia jusu nuomone puolama?
zazuzulu parašė:
Koki universiteta baigete?
O Jus??
Ar as cia dabar visoms turiu ataskaitas apie savo gyvenima pateikti, kad laimeciau kazkoki man visai nereiksminga ginca su moterimis kuriu savimeile uzgavau?
aszuikis parašė:
o kodel taip lengva ranka imat ir nurasot, kad zmogus nieko nenusimano, ir dar sakote, kad cia jusu nuomone puolama?
Nes as apie tai studijavau.. o jos remiasi aplinkiniu patirtimis. Ir beje, as taikiai atejau, nieko nepuldama. Gal reiketu nuo pat pradziu diskusija pasiskaityti?
Raudonplaukė parašė:
Kas jusu nuomone yra sundaktariai ir samanai?Jei paguos, mano mokslai kainavo tiek, kiek vieneri metai VU studijuojant medicina. Ir jie yra aproovinti atitinkam…
Netaikiau Jums. Nesusireikšminkit.
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai