Mermaid. parašė:
Tai mes ta minimuma ir mokejom tada.
Aciu. Oh musu dar daug proceduru laukia
Mermaid. parašė:
Tai mes ta minimuma ir mokejom tada.
Aciu. Oh musu dar daug proceduru laukia
meda777 parašė:
Jus man pasakykit, ar is vis verta vaziuoti i santariskes pas posiuna pagal registracija ar ne? Ar is karto i privatu geriau vaziuot? Nes kiek skaitau tai visi tik …
aš jūsų vietoj važiuočiau į santariškes. kam jums mokėt pinigus didelius iškart? šiuo atveju vadovaukitės ne emocijom, o sveiku protu ir logika - jūsų hemangioma nepavojingoj vietoj, dar plius ir nematomoj taip paprastai. jinai greičiausiai ir šiaip išnyks, be lazerio. ir bet kokiu atveju nuėjus į santariškes galite užsiminti, kad jei ką, tai eisit privačiai pas jį. aš bent taip daryčiau jūsų vietoj. taip, beje, dariau ir savo vietoj
meda777 parašė:
Jus man pasakykit, ar is vis verta vaziuoti i santariskes pas posiuna pagal registracija ar ne? Ar is karto i privatu geriau vaziuot? Nes kiek skaitau tai visi tik …
Labai sunku pasakyti ką jums daryti, tai jūsų vaikas ir jūsų šeimos finansai. Reiktų atkreipt dėmesį ar jūsų H auga, nes kuo didesnė tuo ilgiau nyks, kitas dalykas pasidomėkite ar santariškėse jau daro lazerio procedūrą be narkozės, nes ankščiau darydavo tik su narkoze, o privačia užšaldo pačią hemangiomą
meda777 parašė:
Mums ta H i ploti kolkas ptiu ptiu ptiu neauga, bet sakyciau ji darosi iskylesne, auga i virsu. Taip gali but? Man ji dar labiau pakilus nei anksciau.
Taip. Gali augti. Musu atveju is lygios issipute i virsu.
eleonora25 parašė:
Taip. Gali augti. Musu atveju is lygios issipute i virsu.
Tai pas mus irgi ji puciasi. O smarkiai jusiske issipute i virsu?
meda777 parašė:
Mums ta H i ploti kolkas ptiu ptiu ptiu neauga, bet sakyciau ji darosi iskylesne, auga i virsu. Taip gali but? Man ji dar labiau pakilus nei anksciau.
As ir laukiau.... Dabar geriau vaziuciau privaciai, belaukiant ji uzaugo didele.
Kiek Jums like laukti iki santariskiu priemimo. Santariskese tik su narkoze daro. Mes 3k santariskese darem, Kai auginas sustabdytas nzn net ar mes daugiau nemokamai galime tiketis proceduru ar ne, tad nuejome privaciai.
Plius kai daroma su narkoze vaikas nuo 4ryto turi buti nevalges, o procedura anksciausiai mus imdavo 11val daryti karta teko laukti iki 12.30
Gerai kai vaikas nevalgus buvo, yai bevargo istempem iki today valandos. O jeigu vaikas rektu tai nzn kaip cia tiek laiko nevalgius isbuti
lorvys parašė:
As ir laukiau.... Dabar geriau vaziuciau privaciai, belaukiant ji uzaugo didele.
Kiek Jums like laukti iki santariskiu priemimo. Santariskese tik su narkoze daro. …
Vizitas santariskese lapkricio 24
22 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai