Driezas parašė:
Naudoju ir mepiform pleistrus ir dermatix tepala (tik nelabai saziningai). Patys randai grazus. Tik dar tamsus.
As pradzioj naudojau dermatix. Db nebenaudoju. Randai savaime graziai sugijo vos matomi pas mane
Driezas parašė:
Naudoju ir mepiform pleistrus ir dermatix tepala (tik nelabai saziningai). Patys randai grazus. Tik dar tamsus.
As pradzioj naudojau dermatix. Db nebenaudoju. Randai savaime graziai sugijo vos matomi pas mane
Sniegexx parašė:
As tepu jau 2 savaites ryte ir vakare. Bet jokio pokycio nematau. Kiek laiko jus tepete? Kiek tuteliu sunaudojot?
Driezas parašė:
O mano rausvi randai. Dar tik 2 su puse men. Tepu ryte ir vakare. Bet nematau jokio pokycio. Apie pleistrus isvis man nieko nesake daktaras. Tik apie tepaliuka
Spiglys85 parašė:
As tepu jau 2 savaites ryte ir vakare. Bet jokio pokycio nematau. Kiek laiko jus tepete? Kiek tuteliu sunaudojot?![]()
Net keista bet tik 1
ir randai isplauke lb lb neryskus.
Sveikos merginos, man jau eina 5 savaite ? Dariausi Vilniuje pas dr. Aruna Jankauska, galiu drasiai rekomenduoti, nes sis pl. chiturgas ne tik savo sryties profesionalas, bet ir kaip zmogus labai priimtinas ir fainas. Man jis dare tiek kelima tiek didinima, implantai laso formos, polytech 380 ml. Pacios krutine buvo 75 c, nematavau dar po op., bet manau kad pora dydziu bus
Didesne nei pries, bijojau kad nesigautu per didele, bet db esu labai patenkinta, galetu del manes irdidesne but, o kaip jums?
alexandraa parašė:
Ikeliu foto ?
atrodo tobulai,labai praporcingai.vienu zoziu vau
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai