2017.09.15 12:52 (prieš 8 m.)
Lauksmė parašė:
Krutis didina ne tik del grozio, bet ir del psichologiniu bedu, kompleksu. Nekalbu apie nesveikai padidintas krutis, iki XL dydziu.Bet jei jauna moteris, nusiemus l…
Na as butent tokia ir esu, nusiemusi nieko nera. Visada turejau A pilna dydi ir tik po 2 vaikuciu nebeliko to A, vien tik lyguma, nuo to ir kompleksuot pradejau. Del to ir ryzausi op, bet viska isgyvenusi ir ivertinusi visus pliusus ir minusus, pasirinkau nebegadint savo sveikatos ir buti, kaip vienas gydytojas yra mane pataises: " ne lenta,o dailylente". Siuo atveju man asmeniskai svarbiau buvo komfortiskas gyvenimas, i kuri ieina aktyvus sportas, begimas, komfortiskas plaukiojimas, energijos buvimas, miegojimas kaip tik nori ir visaip zinai kad patogiai, vaiku ir vyro apsikabinimas arciau, be jokio "iterpinio", oro trukumo nebuvimas bei nugaros skausmu nebuvimas.
Noriu dar karta pabrezti kad as kalbu tik is savo patirties, vertinu is savo prioriretu, deja krutys man nera pirmoj vietoj. Pabandziau, nesigavo, gyvenu toliau - liko tik skaudus prisiminimai ir randai, tikiuosi db gerai sugisiu ir nejausiu jokiu pasekmiu ar nepatogumu ateityje.
Kiekvienos atvejis skirtingas, nebutinai jei buvo man bus ir kitom taip, kitos jausis kad cia ju buvo sekmingiausias gyvenimo zingsnis, kitos - kad pats blogiuasias. Kiek vienam skirtingai ir nereikia nei vieno smerkti. Jusu pasirinkimas kaip gyventi.