Indrullkaa parašė:
Labas visoms esamoms ir busimoms mamoms :), jungiuos ir as i jusu gretas. Gyvenu salia Rotterdam.Laukiuos jau 12 sav. Smagu, kai dalinates visokia informacija. Kaip…
Sceika prisijungusi
Indrullkaa parašė:
Labas visoms esamoms ir busimoms mamoms :), jungiuos ir as i jusu gretas. Gyvenu salia Rotterdam.Laukiuos jau 12 sav. Smagu, kai dalinates visokia informacija. Kaip…
Sceika prisijungusi
Indrullkaa parašė:
Indrullkaa parašė:
Sveika, smagu, kad mūsų daugėja
Smagu ir man buvo skatyti jusu pasisakymus, isgyvenimus.Man paciai visa tai aktualu, nemazai suzinojau is kiekvienos jusu aktualios informacijos. Jau dauguma esat is tu kurios visa ta gimdyma praejusios.Susilaukusios savo ilgai lauktu stebukleliu. Ar sulaukete visko ko ir tikejotes, kas ir priklause gimdant? Del ko jaudinotes ir nerimavot? Pati kita savaite registruosiuos pirmam apsilankymui. Jauciuos puikiai. Jau baigia praeiti rytiniai pykinimai. Esu nusiteikusi pozityviai.
Labai idomus bus pirmas echoskopas.
Pupyte123 parašė:
Gal yra mamyciu gyvenanciu Haarleme? butu idomu pabendrauti, susitikti![]()
Sveika!senai begirdeta!jau gryzot i Olandija?
kapriskaa parašė:
Sveika!senai begirdeta!jau gryzot i Olandija?
Jo, pries pora savaiciu gryzome pagaliau
kaip jus laikotes?
Pupyte123 parašė:
Jo, pries pora savaiciu gryzome pagaliaukaip jus laikotes?
Augam ne dienom o valandom
o siaip viskas gerai dziaugiuosi motinyste:)o jusu pupa kokia didele
Pupyte123 parašė:
Gal yra mamyciu gyvenanciu Haarleme? butu idomu pabendrauti, susitikti![]()
Sveika
as ijmuiden miesteli gyvenu
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai