redina parašė:
as ir vis apie standinima pagalvoju kai kuriu darbeliu bet neapsisprendziu rinktis krekmola ar dairytis i koki ale gudru chemikala
Na aš neturėjau noro laukti kol rasiu ir nusipirskiu kažką standinimui
redina parašė:
as ir vis apie standinima pagalvoju kai kuriu darbeliu bet neapsisprendziu rinktis krekmola ar dairytis i koki ale gudru chemikala
Na aš neturėjau noro laukti kol rasiu ir nusipirskiu kažką standinimui
Nagliuke parašė:
Na, pasirodysiu ir aš savo pirmąjį "šedevrą"![]()
dabar is tu paciu siulu planuoju pleduka megzt, bet dar neapsiprendziu dėl rašto. …
labai grazi kepuryte. kaip jus numezget krasteli? jei gerai matau apacioj jis taip graziai uzsirietes. as ir taip noriu bet kad tik biski butu uzsirietes o man uzsiraitoja puse kepures
redina parašė:
perlinis rastas labai grazu ;)
perlinis tai cia gera bloga, o kitoje puseje atvirksciai: kur gera-bloga, kur bloga gera? jei taip tai pasibandziau sita varianta, patiko man visai, tik teks kazkaip laisviau megzt, nes pakankamai kietai man gaunas siu rastu
aguoneleee parašė:
labai grazi kepuryte. kaip jus numezget krasteli? jei gerai matau apacioj jis taip graziai uzsirietes. as ir taip noriu bet kad tik biski butu uzsirietes o man uzsi…
jeigu nepainioju, tai apacia mezgiau blogosiom (tik as su penkiais virbalais mezgiau, tai jei dviem tai tikriausiai reiktu megzt gerog pusem blogom, blogoj-gerom, o po to krasto pradedu megzt gerojoj pusej gerosiom, tai tada tik krastas ir tesiraito
Nagliuke parašė:
perlinis tai cia gera bloga, o kitoje puseje atvirksciai: kur gera-bloga, kur bloga gera? jei taip tai pasibandziau sita varianta, patiko man visai, tik teks kazkai…
reiktu didesniu virbaliuku minkstumui ;)
as pleduka mezgiau dviem rastais pirmas gera bloga, o kitas buvo toks, pirmas 3 siulas eina pries mezgini nukeli, tada 3 geros, tada vel nukeli ir taip mezgi.kai apsuki mezgini tada jei baigi trim gerom akim, tada ismezgi 2 blogas, siulas eina uz mezginio ir nukeli 3 akis, tada 3 blogas ir vel nukeli. ir taip gaunas tokios juostos pasislinkes siulas vis per viena aki. grazus rastas tvirtas
redina parašė:
jai mezgi 5virbalais tai reik megzt gerom akim visada ir suraityt tiek kiek noris :), jai dviem tuomet geros prieki blogos gale kad geroji puse butu gerom akim ir s…
aj, gal ir taip, nes db prisiminiau tai kai as mezgiau, man kazkaip gavos kad visa laik mezgiau is blogos puses ir tik pabaigus isverciau i geraja
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai