ingius68 parašė:
O kada daretes?
Užvakar
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįingius68 parašė:
O kada daretes?
Užvakar
Labas mergaites. Turejau 1 nestuma liepos mėnesį, tačiau persileidau be jokiu vaistu pagalbos naturaliai. Pastojau vel spalio men. Siuo metu man 5+4, taciau pries 3 dienas pradejau kraujuoti, buvau echo priemime gydytoja prisegu foto. Matosi zirniukas ir toliau uz jo isbeges kazkoks darinys, kuris galimai kraujuoja. Galvoju gal ten buvo 2 zirniukas ir jis bega? Taciau mano hcg nuo 6000 nukrito iki 3330 po kraujavimo bet i normas dar telpu
Bet ar yra tikimybes kad vienas pabeges zirniukas sitaip numuse hcg? Kraujavimas jau baigesi, tik truputeli teplioja nezymiai.
Vartoju papildomai prg 400 i diena.
ingius68 parašė:
O vartojant progesterona nes kilimas ne kaska per tiek laiko čia vaizdas toks kad trūksta progesterono o žirnis iš visų jėgų bando kabintis
Taip pradėjau gert prieš 3 dienas du kartus i diena
Estela123 parašė:
Taip pradėjau gert prieš 3 dienas du kartus i diena
Dufaston ar stipresni? O prg pakartojot ?
ingius68 parašė:
Dufaston ar stipresni? O prg pakartojot ?
Duphaston, ne ne kartojau nes kai vaistai vartojami nerekomenduoja daryt to tyrimo, su ginekologe konsultavausi bet nieko kaip ir apie normas negali pasakyt kol neapžiurejo
Estela123 parašė:
Duphaston, ne ne kartojau nes kai vaistai vartojami nerekomenduoja daryt to tyrimo, su ginekologe konsultavausi bet nieko kaip ir apie normas negali pasakyt kol nea…
Na matai aš abejoju kad dufas labai ką padeda nes pati turiejau analoginė situacija ir vartojant dufa prg nukrito iki 3 tai ir hcg pradėjo krist prieš tai augo bet va lygei taipat kaip jums todiel ir rekomendoju padaryti prg pažiūrėt ar nekrenta nes net vartojant jis gali nukristi beja aš vartojau tris kart dienoj , linkiu didžiausios sėkmės ir dok dieve kad tik viskas būtų gerai 😘
ingius68 parašė:
Na matai aš abejoju kad dufas labai ką padeda nes pati turiejau analoginė situacija ir vartojant dufa prg nukrito iki 3 tai ir hcg pradėjo krist prieš tai augo bet …
Nežinau ar gali itakoti tai kad dar ir peršalus esu šio metu🥺
Tikiosi kad viskas susitvarkys pirmas nėštumas ir labai laukiamas, tiek vyras tiek mano sesuo uošvienė sapnavo kūdiki kai nežinojom jog laukiosi, tikios neveltui sapnavo🙏♥️
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai