2012.11.20 22:25 (prieš 13 m.)
ramuma parašė:
tu geriau ne apie ora galvok, o apie artejancia gruodzio 3 diena, ideta idirbi ir nuotaika tikrai pageres
del OV galimas daiktas, kad velyva si karta, tik idomu kodel
visada viskas tvarkingai budavo, tai kas cia si menesi pasidare... dar butu juoko, kad daugiau KB nepamatyciau
siaip ar taip su vyru nusprendem vizita pas gine atideti kitai savaitei ir dar savaite pasidarbuoti
O va pas tave blanksta, vadinasi viskas grazu pagal grafika, labai dziaugiuosi uz tave ir tikiuosi gruodzio 5 diena parodysi mums apsisiota teigiama pagaliuka
na zinok va nesenai vyrui pridariau vlgyti ir krabu misraines ir baltos misraines ir saltibarsiu ir mesos su bulvem,tai nusikaliau juodai tik db atsilaisvinau
nuotaika pagerejo sia minute nes pagaliau pasiekiau lovyte
ai o man siandien va kaip skauda pilvo apacia toks jausmas kaip pries mmm ,toks jausmas man pasirodydavo diena pries mmm ,
O del taves ,gal ov velyva ,nes gal koki stresa turejai ar sunerimus del ko buvau ,mums gi uztenka nedaug pasinervuoti ...na gal ir gerai ,kad atidejot viita laiko bus paisdykauti
(nes kb juk gauseja)
As ir tikiuosi ,kad mums parodys tuos lemtingus II
ilgai jauciu verkciau is laimes
,as sau pasisakiau jeigu si menesi nepasiseke tai kokiems porai menesiu visus planavimus i sona ir pasitusinsim su saviskiu po klubus ,atostogos kur nors na vienu zodziu paselsim tuos pora menesiuku tada
Bet visvien tikiuosi gruodzio 3-nebus tu puseseriu