Simonele parašė:
ech tos mmmm
![]()
o ka ziuri iridologas![]()
Jis is akies dugno viska pasako apziurejes.seniai jau pas ji buvau tai galvoju jau laikas.
Simonele parašė:
ech tos mmmm
![]()
o ka ziuri iridologas![]()
Jis is akies dugno viska pasako apziurejes.seniai jau pas ji buvau tai galvoju jau laikas.
boruzele26 parašė:
ta prasme pasakys,kodel tiek laiko gandriuku laukiat is akies dugno???
nieko nesuprantu
Irena26 parašė:
sveikinam...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aciu
Simonele parašė:
ta prasme pasakys,kodel tiek laiko gandriuku laukiat is akies dugno???![]()
nieko nesuprantu![]()
nu panasiai.Pasakys kame problema,gal organizmui kazko truksta,jis ten zolelem gydo,mano daug pazystamu pas ji gydesi nuo visokiu ligu tai visi patenkinti.o ir jis pats savo zmona pagyde,kai si 8 metus negalejo susilaukt vaikuciu....patinka jisai man...
boruzele26 parašė:
nu panasiai.Pasakys kame problema,gal organizmui kazko truksta,jis ten zolelem gydo,mano daug pazystamu pas ji gydesi nuo visokiu ligu tai visi patenkinti.o ir jis pats savo zmona pagyde,kai si 8 metus negalejo susilaukt vaikuciu....patinka jisai man...![]()
sakai, kad senai buvai. o tai tada kai buvai ejai del kokiu problemeliu ir pagyde ?
Simonele parašė:
sakai, kad senai buvai. o tai tada kai buvai ejai del kokiu problemeliu ir pagyde ?
Pagrinde ejau del vyro,jis blogai jautesi uzdegimai pas ji buvo.o pas mane tai gastritas ir inkstas vienas streikuot buvo pradejes,tai cia pries 2 metus buvau,Sivakar esam su vyru abu uzsirase,tai eisim pasikalbet ,pasitart ka daryt kad tas kinderiukas greiciau pas mus pasirodytu....
boruzele26 parašė:
Pagrinde ejau del vyro,jis blogai jautesi uzdegimai pas ji buvo.o pas mane tai gastritas ir inkstas vienas streikuot buvo pradejes,tai cia pries 2 metus buvau,Sivakar esam su vyru abu uzsirase,tai eisim pasikalbet ,pasitart ka daryt kad tas kinderiukas greiciau pas mus pasirodytu....![]()
Kad tik jis padetu
vis tik ilgokai laukiat gandriuku
o praejusi karta padejo
abiems
Simonele parašė:
Kad tik jis padetuvis tik ilgokai laukiat gandriuku
o praejusi karta padejoabiems
jo padejo.vyras tai labai patenkintas,nors pries tai visai netikejo kad pades.Tai vat kad nemazai laukiam,cia tik jau kai konkreciai darbuojames 7 men.o gyvenam kartu jau 6 metai,ir daug kartu budavo kad nepasisaugodavom bet niekaip.va gi man 8 dienas velavo mmm dabar ir vaiduokliuka rode NT bet pries 2 dienas atejo tos nelauktos mmm...
ziviliux parašė:
aciu![]()
Sveikinu ;) !!!!!! Kaip smagu kad vienai po kitos taip gerai sekasi pastoti :))))
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai