iddile parašė:
Būtinai tikrinsiu! Ačiū, burbe![]()
iddile parašė:
Būtinai tikrinsiu! Ačiū, burbe![]()
iddile parašė:
Teip!
O jie pasako konkreciai cia apsisukite ar tiesiog pasako kur nors apsisukite?
Skorpijo parašė:
O jie pasako konkreciai cia apsisukite ar tiesiog pasako kur nors apsisukite?
Na pvz pasakė suksine db į kairę. Pasukau. Sako įvažiavimu į kiemą pasinaudosime kaip t formos sankryza. Pavaziuokite kieknjums reikia nusistayti atstumui. ( klaipėdietėms tai ta t formos sankruža buvo už bigo esantis kiemas) .įvažiavau. sako o dabar prašau išvažiuoti atgal į kairę pusę ir apsisukti ribotame matomume.
As tai ka, eisiu i savo mokykla ir prasysiu kad duotu man ankstesni instruktoriu kad su juo laikyciau mokyklini vairavima. Su tuo kur iskaita buvo ir avarija turejom, tai nenoriu as jo bijau labai stresuoju... Taip galiu pasielgti, nes mano kaimynas instruktorius ir as su juo jau du vaziavimus turejau, ir jis mane paprotino. Ir sake, kad cia kazkokia nesamone jog ant iskaitos ir egzo keicia instruktoriu ir masina. Zodziu bandysiu laime, o jei ne tai persirasau i kita mokykla ir pas juos laikau mokyklini egza.
iddile parašė:
Na pvz pasakė suksine db į kairę. Pasukau. Sako įvažiavimu į kiemą pasinaudosime kaip t formos sankryza. Pavaziuokite kieknjums reikia nusistayti atstumui. ( klaipė…
Jezau, is to jaudulio dar galiu nesuprast ko nori is manes
.
Skorpijo parašė:
Jezau, is to jaudulio dar galiu nesuprast ko nori is manes.
Aj aš irgi dievams meldziausi. Beje spejau pasitaisyti bet sake jei dar truputeli butu uzskaite kaip kritine klaida, kai ikalnej sustojau praleisti pagr keliu vaziiojant ir pries pradedant vaziuojant pradejau riedeti atgal. Bet as staigiai ant stabdziu tada gazo ir viskas ok. Sako bet pasizymejau kaip klaidele. Jei nebuciau taip greit sureagavus sako tikrai kaip kritine butu uzskaite.
Skorpijo parašė:
visada gali perklaust. man buvo vieną kartą kad užsifilmavau ir nuvažiavau ne ten kur reikėjo
Skorpijo parašė:
As irgi taip pagalvojau ? pamenu instruktorius sako dabar suksim i desine, isvaziuojam is regitros, o opa i kaire ?
seimynele123 parašė:
Kur klaideles buvo? Ko klause? Greitai visja pasakokit kol viskas sviezia ?
Oj oj,net geda zinokit pasakoti,kiek tu klaidu klaideliu buvo....labai didelis pasimetimas,jaudulys,stresas pakiso koja zinoma...pirmoji klaida buvo (ne kritine) kai klausinejo tu klausimu 3,tai is 3 atsakiau teisingai i 2 (garsinis signalas,su kuo ir kaip matuoti oro slegi padangose),o i trecia (sviesu signalai) nu susimoviau konkreciai...mokykloj isvis kazkaip net nerode kaip tie signalai junginejasi,o as kazkaip kvaile neklausiau
va ir turiu problemele
zodziu kritiniu klaidu buvo...gal 4-5,nes pastoviai su tuo zvalgymuisi,ne ta trajektorija ir t.t...nu tokios kvailos klaidos,kad net baisu....
o ne kritiniu irgi ten buvo....zodziu tas pirmas kartas regitroj buvo pazymetas kaip nesekme visiska,net per papildomus vaziavimus geriau vaziavau
seimynele123 parašė:
As irgi taip pagalvojau ? pamenu instruktorius sako dabar suksim i desine, isvaziuojam is regitros, o opa i kaire ?
Uj taip tai nekart buvo per pamokas
.
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai