Skorpijo parašė:
Atsaukiau per velai, viena valanda pavelavau. Tai pagal ideja tuomet 30d turetu neduot registruotis, tai visa gruodi. O man neduoda 2menesius. Na nesamone kazko…
o patikrini kartas nuo karto? kada atsišaukei?
Skorpijo parašė:
Atsaukiau per velai, viena valanda pavelavau. Tai pagal ideja tuomet 30d turetu neduot registruotis, tai visa gruodi. O man neduoda 2menesius. Na nesamone kazko…
-burbė- parašė:
Taip. tik reik daznai gaudyt nes greit isgraibsto.
Bet kai užsiregistruoji vienam laikui, gali matyti kitus laikus jei tarkim norėtum keisti i kitą laiką?
My Life parašė:
Bet kai užsiregistruoji vienam laikui, gali matyti kitus laikus jei tarkim norėtum keisti i kitą laiką?
taip, matai visus laikus ir gali keist bet kada
-burbė- parašė:
Ana penktadieni. Vakar tikrinau, nieko neduoda. Gal Sistema nesugeba 30d atskaiciuot, kadangi man tas 30d terminas turi baigtis sausi pirmom dienom, tai ji man ir viso sausio neduoda. Na, bet aiskiai raso 30d, bus negalima registruotis, nebent susimokeciau kazkoki ten mokesti, bet ir neradau nei koks mokestis, nei kaip ji susimoket. Nes galvoju, jei pagaliau gautusi iskaita issilaikyt, tai gal susimokeciau ta bauda, jei ji nera dideli ir anksciau registruociaus. Nes as jau tas teises kosmaruose sapnuoju
. Noriu greiciau, kad baigtus
.
Skorpijo parašė:
Ana penktadieni. Vakar tikrinau, nieko neduoda. Gal Sistema nesugeba 30d atskaiciuot, kadangi man tas 30d terminas turi baigtis sausi pirmom dienom, tai ji man ir v…
nuorodą įmečiau.
-burbė- parašė:
nuorodą įmečiau.
Aciu, vakar skaiciau ir nedaskaiciau
. Na viskas aisku, tokio mokescio tikrai nemokesiu
. Ir taip man cia tos teises kosmosa kainuoja
. Apsivemsiu tuoj nuo ju, jauciu busiu pati laimingiausia kai baigsis viskas. Itariu busiu laimingesne, nei per savo vestuves buvau
.
Skorpijo parašė:
Aciu, vakar skaiciau ir nedaskaiciau. Na viskas aisku, tokio mokescio tikrai nemokesiu
. Apsivemsiu tuoj nuo…
O koks mokestis??
My Life parašė:
O koks mokestis??
Toks pats kai laikytumeis egzamina
.
Skorpijo parašė:
Aciu, vakar skaiciau ir nedaskaiciau. Na viskas aisku, tokio mokescio tikrai nemokesiu
. Apsivemsiu tuoj nuo…
puikiai suprantu. išgyvenau tą patį, ačių dievuj viskas praeitį. pakartot tikrai nenorėčiau
1 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai