lauretaa parašė:
Ideta pries 20 men.jo cistu buve.bet nesiejau su jom.ir pilva pamaudzia.
Sakykit.o kai del cistu teplioja.tai tas temp kaip ilgai trunka..kol dingsta cysta?
lauretaa parašė:
Ideta pries 20 men.jo cistu buve.bet nesiejau su jom.ir pilva pamaudzia.
Sakykit.o kai del cistu teplioja.tai tas temp kaip ilgai trunka..kol dingsta cysta?
lauretaa parašė:
tepliojimas butinai cista, bet galimas varijantas, nepanikuokit tik be reikalo. o teplioja kaip nori, kiekvienai skirtingai. man po menesiniu tepdavo ilgeliau ir vidury ciklo 2 kartus po pora dienu, gaudavosi vos ne pastoviai. o ir maudimai beveik pastobus buvo, o skaausmas sexo metu nezmoniskas buvo...
Auksesofia parašė:
tepliojimas butinai cista, bet galimas varijantas, nepanikuokit tik be reikalo. o teplioja kaip nori, kiekvienai skirtingai. man po menesiniu tepdavo ilgeliau ir vi…
Aciu
. Ne nepanikuoju.nes tik pries nesen tikrinausi ir viska sakiau gyd. Jis mane blondine itiko.kad spirale nekiankia.kad visk ok ir nereikia jos isimti. Vis tik be reikalo patikejau
lauretaa parašė:
Aciu. Ne nepanikuoju.nes tik pries nesen tikrinausi ir viska sakiau gyd. Jis mane blondine itiko.kad spirale nekiankia.kad visk ok ir nereikia jos isimti. Vis t…
na jums gal nekenkia, mes visos juk skirtingos, mane paveike bet po laiko o ne iskart, kazkpdel paskui organismas atmest visaip ja bande matyt
Auksesofia parašė:
na jums gal nekenkia, mes visos juk skirtingos, mane paveike bet po laiko o ne iskart, kazkpdel paskui organismas atmest visaip ja bande matyt
O man kaip tik atrodo.kad nepriuma mano organizm jos. Gyvenu persikraustymo rupesciai.kitame mieste ieskosiu kt gyd ir tegu traukia sita daikta.
svetlanos10 parašė:
daug pas ka dingo menesines? Turiu jau 7 menesi spirale, is pradziu buvo menesines, paskui tik patepliodavo kai ateidavo terminas, o si menesi visai nesusirgau. Ar …
Normalu? Kai pirma kart turejau mirena,po metu nesiojimo mmm pasidare kas antra men. Daba vel turiu jau beveik metai,mmm kas menesi bet ciklas labai ilgas,apie 40dienu?
Labutis visoms,na aš jau trečius metus ją turiu. Na kaip čia pasakius,nuotaikos nėra,irzli praktiškai visada,buvo atsiradusi cista,ačiū Die išnyko,bet db jaučiu vėl ji atsirado,šoną skauda lab lab,pas ginekologą nėra vietos,vizitas tik po trijų sav.,mmm dingo,bet pagausėjo išskyrų kažkokių baltų (bet ne pienligė,nes nei niežti,nei į varškę jos panašios),nesenai buvo taip kad po mylėjimosi visą sav tepliojo šviežiu kraujuku,na nežinau,jei čia viskas dėl jos tai manyčiau reiks traukti ją lauk ir pakeisti į nehormoninę..
Issiemiau, ka tik. Turejau lygiai 1.5 metu ir nuo pat idejimo norejau issimti (nes tiesiog jauciausi... iskastruota su ja :). Ne man neisslinko plaukai, neisbere spuogais ir cistu neatsirado. Formaliai viskas tvarkoj. Taciau padaznejo migreniniai galvos skausmai, dingo seksualinis potraukis, priaugau ~ 4 kg ir nepaisant pastangu jie augo toliau. Naktinis prakaitavimas pries menesines, ir dvisavaitinis tempiojimas-kraujavimas (aka menesines), dar galiu pamineti daznus maksties uzdegimus lygioj vietoj, paskutinis lasas buvo tada, kai pradejau intensyviai sportuoti, maitintis atidziai ir subalansuotai, is dalies, kad suvaldyti svori. Tai vos ne vos 1 kg nukrito, ir toliau visiskas stabdis, kad ir ka darytum. Na o pati uoga, kad prasidejo sirdies permusimai ir pernelyg aukstas pulsas, ko niekada gyvenime neturejau, ta sportuodama pastebejau, nes visalaik stebi pulsa. Visada ta laika buvau pikta, irzli, viskuo nepatenkinta, jausdavau nerima be paaiskinamos priezasties, ir amzinai pavargus. Isidejau vyro prasymu, nes jam tai atrode nerealus dalykas. Linkiu sekmes toms kurios desis ir galbut sekmingai nesios, taciau savo subjektyviais pojuciais niekam nerekomenduoju nei hormonines nei varines, nei dar kokio slamsto kisti i save, jei tam nera medicininiu indikaciju.
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai