Gr@zeliuk@s parašė:
na galvoju kaip bus taip tegu buna.pvz man dabar 6men o pilvas tikrai nera didelis![]()
mano ir darbe 6 men nelabai suprato. sako, apvaloka gal ir viskas.. o dabar tau pats smagumas, dar pailset gali
Gr@zeliuk@s parašė:
na galvoju kaip bus taip tegu buna.pvz man dabar 6men o pilvas tikrai nera didelis![]()
mano ir darbe 6 men nelabai suprato. sako, apvaloka gal ir viskas.. o dabar tau pats smagumas, dar pailset gali
giedrerim parašė:
mano ir darbe 6 men nelabai suprato. sako, apvaloka gal ir viskas.. o dabar tau pats smagumas, dar pailset gali![]()
Gr@zeliuk@s parašė:
![]()
mano karalaitis nakti siautejo, tai kas 10min keltis reikejo, neatlaikiau ir pasiguldziau salia, siautejo toliau, bet bent jau po kaldra siltai gulet galejau
aslaukiuosi parašė:
ar jums neskaudejo nugaros po gimdymo naturalaus? Man labai nugara gelia kai sedziu neatsiremusi arba stoviu
oi kokia didziule :)na mes ir 4,080 gimem:)na man tai labai skaudejo nugaro gal kokius 4 men nes matyt per ta stenejma pasitenpiau stubura :)na tokius didziulius vaikus reikia daug pastagu idet norint isstumt
aslaukiuosi parašė:
Sveikos, as jau mamyte. Treciadieni gime dukryte 4620g 57cm. Siandien gryzom namuku![]()
sveikinu! nemazute gime,pati pagimdei be problemu? buvo kokiu plysiu?
aslaukiuosi parašė:
Sveikos, as jau mamyte. Treciadieni gime dukryte 4620g 57cm. Siandien gryzom namuku![]()
koke didele
sveikinimai!
9 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai