giedrerim parašė:
milk, mano princas isikibes eina,tai ratu apie kambari. siandien panele ernesta mus turetu aplankyt
ooo,smagu jums
perduok linkejimus nuo manes
senai eina taviskis jau isikibes?
giedrerim parašė:
milk, mano princas isikibes eina,tai ratu apie kambari. siandien panele ernesta mus turetu aplankyt
ooo,smagu jums
perduok linkejimus nuo manes
senai eina taviskis jau isikibes?
M.I.L.K. parašė:
i koki vedi?
I "Zvaigzdute"
vvaidi parašė:
oj baisu kaip atsibodo namie, iseinam tik kelioms minutems lauku...kad dar kas i svecius ateitu nes maziukas labai nori su vaikais zaisti![]()
tai vaikuciu aplink nera kaimynysteje?
Astelyta parašė:
tai vaikuciu aplink nera kaimynysteje?![]()
arba mazi arba dideli, o siaip labai retai vaikai eina lauku aplinkui, mamos nenesa lauku, pavasari gal daugiau isseis visi
_RaSkiLa_ parašė:
SveikosMano vaikis kur buvo visada "alkanas", ta prasme visa nakti kabodavo ant kruties, per menesi priaugo 1.700 g.
![]()
taip jau buna
Irma1987 parašė:
Sveikutes gal zinot kur tauragej galimarasti darbuka su normaliu laiku nuo 8-17 h. Esu baigusi socialini darba.
na cia pasiulyti sunku kazka
M.I.L.K. parašė:
na cia pasiulyti sunku kazka![]()
tai nebutinai kad socialinis darbas butu tik kad valandos normalios butu nes kai vaika i darzeli pradesiu leisti kad eitu laiku nuvesti ir laiku pasiimti nes neturiu kad kas paimtu.
Svajojau ir as apie darba. Bet kai susiduriau su realia situacija, kad daugiau nei 4 dienas del ligu neina pabuti jame, tai fantazija greit atsoko. Kazin kas laikys tokia mama kai nedarbingumo lapelis butu kas savaite. Labai tikiuosi, kad pavasari gal bus truputeli kitaip. Atrodo toks vaikas sveikas buvo. Sirgdavo, bet retai sloga kokia ar pakosedavo
o dabar neimanoma, toks vaizdas, kad nuvedi vaika ten susirgti
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai