Laura86S parašė:
Mano sunui padejo avon sampunas nuo pleiskanu☺
Kitiems ir Sulsena šampūnas, kaukė plaukams padeda.
Žvynelinė - viena nemaloniausių ligų, nes odos pažeidimai yra aiškiai matomi, o apie pačią žvynelinę sklinda nepagrįstų mitų ir klaidingų teiginių. Skaityti
visą straipsnįLaura86S parašė:
Mano sunui padejo avon sampunas nuo pleiskanu☺
Kitiems ir Sulsena šampūnas, kaukė plaukams padeda.
bebriuke83 parašė:
Tai taipYra ir Biodermos linija nuo žvynelinės, padeda, bet labai patį plauką išsausina. Ducray kosmetika-brangi
![]()
Naudojau ir biodermos ilga laika. Del
Brangumo tai taip, ne pigus...
Sveiki,
šiuo metu atliekamas tyrimas " Sergančiųjų psoriaze mitybos įpročiai". Šiuo darbu siekiame išsiaiškinti sergančiųjų psoriaze mitybos įpročius Lietuvoje, pacientų požiūrį į dietą kaip ligos valdymo būdą bei sergančiųjų demografinius duomenis. Jei sergate psoriaze, maloniai prašome užpildyti anoniminę anketą. Nuoširdžiai dėkojame už pagalbą, kiekvieno Jūsų atsakymas mums labai svarbus.
https://forms.gle/ofFGWDY4Nuj2iowS8
na vis paskaitineju cia...ir prisiruosiau parasyti savo mergytes, vyresneles, gydymo schema, kad butu kuo paprasciau viskas. tai sampunas is pharmaceris ir galvai ir kunui kai muilas, kremas ducrey arba a-derma, kai kiek nepasiteplioja ar stipriau niezti, na tarkim kad galetu vakare uzmigti, turi purskala is biodermos. ir vakarais geria regulat pro bio...ne tik del zvynelines, ir del skrandzio rugstingumo padidejusio...sis sirupas kazkas tokio, man tikrai atradimas, gal jam pades. atrodo priemones ne pigios, bet ismoko mazais kiekiais naudoti t.y. svarbu kas vakara pasitepti, o ne dideli kieki karta i savaite. na kazkaip stengiuosi be hormoninio tepslo suktis, juk ji dar mazute, labai nerimauju del jos.
Peta parašė:
na vis paskaitineju cia...ir prisiruosiau parasyti savo mergytes, vyresneles, gydymo schema, kad butu kuo paprasciau viskas. tai sampunas is pharmaceris ir galvai i…
Sveiki, o kas čia per sirupas? Kur jį perkate?
bebriuke83 parašė:
Sveiki, o kas čia per sirupas? Kur jį perkate?
pirkdavau atstovybes puslapyje, bet yra jo ir gintarinese vaistinese, perku sntradieniais, kai buna 15 proc. nuolaida, nes tada apie 45 eurus kainuoja. ji rekomamdavo seimos gydytoja, kaip gydyma nuo zvynelines t.y. tikiu tuo, kad zvyneline yra organizmo valymosi, virskinimo problemu pasekme, tad sirupas tas toks skrandzio gydymui. jauciuos kaip reklamuociau ta sirupa
nezinau ar ji pirkciau sau uz tokua kaina, bet taip baisu del dukrytes, odos ligu gydytoja tik hormonini tepala pasiule
kol nebuvo lietuvoje jo, tai net ir pati is atstovybes vokietijoje buvau susigundziusi siustis. bet sulaukiau uzsakymo lietuvoje.
Peta parašė:
pirkdavau atstovybes puslapyje, bet yra jo ir gintarinese vaistinese, perku sntradieniais, kai buna 15 proc. nuolaida, nes tada apie 45 eurus kainuoja. ji rekomamda…
Per vaistai.lt neradau tokio sirupo
Na žvynelinė-autoimuninė liga, jau gauni nuo gimimo, tik tam tikru metu paūmėja, tai labai reikia stebėti, nuo ko paūmėja. Kokio amžiaus jūsų vaikas?
bebriuke83 parašė:
Per vaistai.lt neradau tokio sirupo![]()
Na žvynelinė-autoimuninė liga, jau gauni nuo gimimo, tik tam tikru metu paūmėja, t…
na taip
labai pasijaucia mergaitei kai candns maziau geria, ar kokiais saldumynais papiknaudziauja, tai uztat galvojau, kad jai su skrsnduku susije, kai jis sveikas ir liga neprogresuoja. siuo metu mergaitei mano 10.5 metu, zvyneline isryskejo 8 metu. cia atstovybes lietuvoje puslapis https://regulatpro.lt/. o vaistineje yra Siauliuose, tik vienoje joje prekiauja siuo produktu, sake per lietuva dar dvi lyg gintarines yra kur prekiauja.
Peta parašė:
na taiplabai pasijaucia mergaitei kai candns maziau geria, ar kokiais saldumynais papiknaudziauja, tai uztat galvojau, kad jai su skrsnduku susije, kai jis svei…
Ačiū, sveikatos mergaitei!
Tik aš netikiu jokiais papildais
bebriuke83 parašė:
Ačiū, sveikatos mergaitei!Tik aš netikiu jokiais papildais
![]()
tai ir as netikiu...pas mus rasi tik vit.c ir vit.d., bet kai reikejo rinktis tarp hormoninio teoalo ar sito sirupo...is pradziu tepiau hormonu t.y. elcon, bet kiekvieno tepimo metu griauziausi, kad nieko kito nedarau del caiko kaip tik lengviausia kelia renkuosi ir pabandziau va sita, seimos gydytoja rekomendavo ir dziaugiuosi.
9 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai