Labutis visom merginom,
Linkiu visom stiprybes ir istermes, ir didziausio palinkejimu, kad sios Kaledos/Nauji metai atnestu pacia didziausia dovana kiekvienai is jusu,
Labai gerai visas suprantu, pati tai praejau (3 nesivystantis)ir dabar suneli turiu aspirino deka, nes kaip man persileidimo klinikoj sake (as gyvenu UK tai cia viskas kitaip vyksta) kad pas mane per tirstas kraujas ir del tos priezasties buvo nesivystantis, ir pastojus buvo sunku kiekviena diena su nerimu laukdavau sekancios dienos su baime, kad vel ivyks taip pat, ir aciu Dievui isnesiojau sekmingai, ir tikiuosi Dievulis suteiks antra sansa kada susilaukti sekancio leliuko ir pasimegauti nestumu (nes to nepatyriau laukiau kad kuo greiciau butu gimdymo diena ir kad laikyciau sveika maziu rankuose)
Stiprybes visom ir svarbiausia TIKETI ir nepasiduoti. ir mano patarimas nustoti planuoti nes tai ne i nauda (planavima turiu omeny: skaiciuoti vaisingas dienas, laikyti kojas uzvertus aukstyn, myliuka daryti nes o fdruk tai tas kartas ir i tai ziureti kaip idarba (bent jau mums taip buvo) ) kai mes nustojom ir atsipalaidavom abu (ir kad svarbiausia pastojau ne per vaisingas dienas (nes iki to labai sekmingai jas skaiciavau ir zinokau kas ir kaip) ) tai as manau Dievulis zino kada ir kaip tas stebuklas atkeliaus pas mus. IR LINKIU KAD JIS NUSPRESTU KAD JUMS TAI IVYKTU KUO GREICIAU.
Zinau (nes taip pati jauciausi) ka cia ji sneka ji jau turi maziu, ir kaip gi galima neplanuoti (nematuoti temp. skaiciuoti dienu) ir t.t. ir niekaip nesuprasdavau kai tai sakydavo kitos mamos netikejau, kol paciai taip neatsitiko (kaip as sakau planuotas netyciukas:D)
atsiprasau jei ka nuliudinsiu ar pan. bet tik noriu is visos sirdies jus palaikyti ir padrasinti nepasiduoti.
Linkiu is visos sirdies susilaukti savo stebuklu kuo greiciau
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai