2015.04.30 21:53 (prieš 11 m.)
Na va atejo laikas ir man i sia grupele prisijungti
... trumpai mano istorija:
Gyvenu Norvegijoj, cia ultralydo iki 18sav nedaro, apart kraujo ir slapimo tyrimu.
Iskart nutraukus kontaceptikus pastojom, 8,5sav persileidau, o kraujo tyrimai parode kad anksti buvo nustojes vystytis ir kad man truko vitamino D. pradejau gerti vitaminus...
Na issiverkus
, apsigydzius zaizdas, po 3 men vel pastojau. Simptomai visi nestumo buvo(pykinimas, ir t.t.) ir isbuvau nescia iki beveik 14 savaiciu. kol vel pradejau siandien kraujuoti ir spazmai vis didejo. nulekus privaciai pasidaryti ultralyda parode kad vel anksti nustojes vystytis nestumas, zirniuko dydzio... Db kraujo tyrimai parode kad lb zemas hemoglobinas, ir kad neturiu imuniteto raudoniukei, hepatitui B ir dar ten kazkam, nebeatsimenu... Labai skaudu kad vel viskas taip liudnai baigiasi, bet dziugu kad bent atsiranda ivairiu priezasteliu, kurios galejo irgi itakoti nesivystyma. Dabar lauksim vasaros, kai grysim i Lietuva atostogauti, tuomet visus tyrimus del atsargos pasidarysim ir ziuresim ka mes cia rasim ir bandysim spresti problema. Nes pastoti pastojam, bet va kad nustoja tie zirniukai vystytis.