pifpaf parašė:
Ačiū labai, kad nepatingėjote parašytiar kūdikiui rūbelių reikės gimdykloje jau, ar ten dar rengs ligoninės?
![]()
Savo turekit
nera uz ka
Josvainių g. 2, Kaunaspifpaf parašė:
Ačiū labai, kad nepatingėjote parašytiar kūdikiui rūbelių reikės gimdykloje jau, ar ten dar rengs ligoninės?
![]()
Savo turekit
nera uz ka
pifpaf parašė:
Susidėjau viską, ramiai galiu laukti lemtingos dienos![]()
Lengvo likusio laukimo ir sklandaus gimdymo
Mila_ parašė:
Lengvo likusio laukimo ir sklandaus gimdymo![]()
Ačiū
Mazyte23 parašė:
Sveikos, Jau einant gimdyti iskart reikia pasimti mazyliui rubelius juos prie saves tureti ar kokei tai seselei iduoti? Man pirmas gimdymas tad nieko nezinau, o s…
Nuejus i gimdykla, iskart paprase rubeliu naujagimiui+pampersas.
Sau paciai reikia paketu po gimdymo ar tu vadinamu pampersu (man jie ziauriai gerai buvo!), o paskui po 2val. mazdaug perkelia i palata, tai galima ir po dusu nueiti (bent as ejau).
Beje, saremiu metu man vis bego vandenys, tai as turejau vienkartines kelnaites ir isitiesus paketa ta stora, tai sios irgi buvo patogu. Nors tokiu atveju is tikruju duoda palas,kurias galima tarp koju laikyti... Zodziu, manau, bukite geriau pasiruosusi hig.priemonem
P.s. dejaus visko po 2vnt. Sunaudojau viska gulint ligoninej
Sakirma parašė:
Nuejus i gimdykla, iskart paprase rubeliu naujagimiui+pampersas.
Sau paciai reikia paketu po gimdymo ar tu vadinamu pampersu (man jie ziauriai gera…
Aciu jums
karolina.balciunaite2 parašė:
Gimdziau spalio 13 d.Pas gyd.Lesciova ir akusere Raimonda.Esu viskuo patenkinta,personalas labai paslaugus,iskylus klausimas visada atsakys.Tiesiog viskas super.
Ar buvote susitare su gydytoja, ar tiesiog pas ja papuolet ?
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai