2013.04.09 23:34 (prieš 13 m.)
labuka ;)
Gimdziau sioj ligoninej
Mane operavo Nemunas
Kitu daktaru, akuseriu ir t.t. nei vardu, nei pavardziu neatsimenu, atminties stoka
o siaip tai buvo taip :
Atvykau nesitarus, nes mano kraste ir mano ligoninej buvo pasakyta, kad ateiciau rytoj, nors jau buvau pernesiojus vaika ir vandenu nebuvo, ir virkstele apsisukusi aplink kakliuka... Tai atvykau i Kauna, i antraja ligonine, kaip minejau nesitarus, supildem visus dokuments, taip maloniai prieme, palydejo, aprenge
padare cp, dave gera palata, su wc, vyrui lova buvo (jam 15lt/para), viskas tvarkoje. Daktarai ejo, ziurejo, klausinejo, patarinejo, tikrai buvo super prieziura, net uzsirakindavau duris, nes per daug vaiksciojo
svaru, sterilu, vaiku daktares visos super, kaip ejom praustis su vyru (reikejo, kad nunestu i dusa, nes nepaejau, silpna buvau labai), tai nuvezem vaikiuka i vaiku skyriu, ji priziurejo.
State ant koju antra diena, norejo mokinti kaip zindyti vaika, bet viska pats mokejo, padejo su krutine daktares, net nakti ejo ziureti, labai pertekliu turejau, sastovis gavosi, masazavo ir ko man ten nedare
As galiu pasakyti, kad elkis su daktarais maloniai tai jie tau atsakys su kaupu
Antra vaikiuka tik ten ir gimdysiu. Tik TEN