Ania5 parašė:
Nesijaudinkit dėl amžiausmano pažystama 44 dabar dešimto vaiko laukiasi, ir nieko nebijo
![]()
Oho 🤯čia jau wow! 🥇
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįAnia5 parašė:
Nesijaudinkit dėl amžiausmano pažystama 44 dabar dešimto vaiko laukiasi, ir nieko nebijo
![]()
Oho 🤯čia jau wow! 🥇
GretaAbj parašė:
Man lygtais meta ružavuma į tą blokelį 🤞🙈
Nu vat, atrodo pirma irgi maciau kazka rozinio, kuo daugiau ziurejau nebepamciau🫣🥹 bet tikekimes kad po keliu dienu ryskesnis matysis🥹
Little_Miu parašė:
Oho 🤯čia jau wow! 🥇
Joks vau.. gimdo nuo kiekvieno vyro, kurį pavyksta įkalbėt.. šeimos gėda. Bet vat užtat nieko nebijo, čia gal ir vau
Ania5 parašė:
Joks vau.. gimdo nuo kiekvieno vyro, kurį pavyksta įkalbėt.. šeimos gėda. Bet vat užtat nieko nebijo, čia gal ir vau![]()
Panašu atvejį ir mes turim giminėj
Darzelis parašė:
Nu vat, atrodo pirma irgi maciau kazka rozinio, kuo daugiau ziurejau nebepamciau🫣🥹 bet tikekimes kad po keliu dienu ryskesnis matysis🥹
Linkiu ryškėti 🤞🌞
Sveikos. Man 24cd. Jau maudzia pilva ir tt. Grynai pms. Beeet sikart as turiu kitoki jausma (zinau daznai mus norincias apgauna). Ciklas 25-28d(svyruoja). Dabar galvoju saut ryt nt ar dar ne
Ryskus sapnai nesveika, bisk nemiga, atsikeliy nakti i wc. Aisku gal cia nk nk bet o wow jei butu teigiamas tai netektu eit per IUI ir IVF 🤯
Sveikos, noriu tiesiog išsipasakot nes baigiu praverkti visas akis, silpnumo akimirka kazkokia šiandien. Mes planuojame pastoti virs pusantru metu ir nieko, visi atrodo aplinkui laukiasi arba jau net pasigimde. Siandien suzinojau kad dar viena pazistama laukiasi nu ir cia lašas taip liudna pasidare 😭 turiu siuntima i vilniu pas trecio lygio ginekologe, gal galite rekomenduoti kokia?
Mirinda parašė:
Sveikos, noriu tiesiog išsipasakot nes baigiu praverkti visas akis, silpnumo akimirka kazkokia šiandien. Mes planuojame pastoti virs pusantru metu ir nieko, visi a…
Aš lankausi pas R.Rogalski vaisingumo centre
brangu bet visur panašios kainos tai esu labai patenkinta
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai