2013.01.26 13:35 (prieš 13 m.)
As dabar pasidalinsiu savo rupesciu. Visada maniau, kad maniske kazka sugeba, nera genijus, bet normalus vaikas. Moka skaiciuoti iki 100, daug raidziu moka, bando skaityti, piesia daug, rankdarbiauja, tris kalbas moka ir t.t Bet va vakar susitikime su darzelio mokytoja susirupinau. Nori ja kitais metais kelti tik i letaja pirma klase, kur 3 m mokinasi ta pati
Sako labai leta, kiti greiciau uzduotis atlieka. drovi tokia, zodzio nepasako, nors budama su vaikais tai labai aktyvi, daug kalba, turi draugu ir pan. Namie ji aktyvi, visada turi savo nuomone, savo tikslo isikandusi diskutuos iki pamelynavimo, bet nepasiduos. Va darzelyje tai vis ziuri ka kiti daro, daro paskui ta pati, turi draugiu, kurios jai vadovauja, o ji paklusta. O va namie lauke tuoj grizta namo, jei kas pasko, ka jai daryti. Namie nori buti nepriklausoma, o va darzelyje leidziasi stumdoma. Taip pat negali susikoncentruoti i darba. Del visu siu priezasciu mokytoja mano, kad jai normalioje klaseje bus sunku mokintis
Dabar nebezinau ka daryti. Mokytoja siulo ja parodyti dar karta mokyklos daktarui, kuri nuspres i kuria klase ji gales eiti. Suprantu, kad mano toks vaikas, nieko mes cia nepakeisim, reikia ja priimti tokia kokia ji yra. Siandien zaideme Memory, tai ji laimejo pries mane ir pries antraklase savo drauge dideliu skirtumu.
Papasakokit kokie jusu sesiameciai, ka moka, ka veikia...