2011.02.01 15:04 (prieš 15 m.)
Sveikutes
nu jusu lovytes, pasakiskos, ir kodel tie musu angeliukai nenori lysti lauk, juk koks grozis ju laukia
rasinejotes, apie vaiku guldima i lova pas save, as nieko pries kartais, pasiimti maza leliuka salia saves nusnausti, bet migdyti reiketu ji jo lovyteje, nes tada kam ji buvo pirkta? jei joje niekas nemiegotu
o as sian buvau pas daktariuka, tai israse man vaistuku kad gerklyte issigyditau , senis neturejo ka veikti tai prie mano auskaro prisikabino liezuvy, sako kas cia, sakau kur?
sako issiimk... nu nx galvoju koks tavo reikalas, o gerkle patikrines sako nieko nera, sedziu galvoju tai ko man skauda??? seip gal tik...
dar slapima liepe priduoti, del kazkokiu ten bakteriju tikrina nemokamai visus, tai ryt dar reiks nunesti, nes bandziau kazka i ta buteliuka padaryti tai nieko nesigavo, siauresnio matyt negalejo man duoti, nes pataikinti i tokia skylute tai siaubas
dar issiunciau dokus
ir nuejau pavalgyti i garsiausia londono restorana
Mcdonalda
gerai, kad daug pinigeliu nepasiemiau, nes buciau tris kart tiek dar suvalgius
ir pasistojo man klausimas vienas
pagal kuria data jus ziurit kaip gimdymo data? ar pagal skano ar pagal mm??? nes mano daktare, kai nueinu, savaites skaiciuoja pagal mm, bet gimdymo data sako pagal skana ... nes pas mane tarp ju nemazas skirtumas seip, vasario 6d ir vasario 12d, nes sen kol parsliauziau namo, tai vis mintys nelindo lauk man 11d ar 5 liko