2011.02.06 14:45 (prieš 15 m.)
panos su kokiais ciudais db parejo is pasivaiksciojimo. krc einam sau atsipute, ziuriu toleliau ant pievutes guli vyras, sakau vyrui as negaliu taip praeit pro saly, gal kokia sirdis sustoja ar dar kas, o visi visi kas praeina net nepziuri, priejom, linas pajudino,nereaguoja, paskui pradejo kaip ir traukuliuotis rankos, krutine kilnotis, iskart 112suskambinau, nors ble tai negerai man tokiu vaizdu ziureti, laukem 15min kol jie atv,ir ka zmogus ne girtas o kazkas jam negerai, net neklausem i kojas nesem, ir va praeik tu pro saly, gal jam givybe isgelbejom. ziaurus tie lt zmones, kai ju tai neliecia tai ir px jiem, abejingumas juodas
bet kai skambinau 112 iskart klause kaip apsirenges, nu tipo ar ne bomzas, sakau nea, normalus vyras gal kokia 40,gal daugiau, tai liepe laukt kol greituke atv, gal jei butu buves girtas buciau bauda gavusi
o jie tikpaveizejo i jy iskart issiveze....
as jau ne pirma kart kazka gelbeju, net per tv rode ta prasme yrasa mano balso, kad kvieciau, tai ka pradejo visi skambineti, kas ten buvo t.t mano balsas lb grazus
ta prasme tokio nesumaisysi su niekuom
na va esu supergirls siandien, taip ant duses gerai, sakau gal db dievas pades lengvai pagimdyti ir kad mano leliai butu sveiki