Laura112 parašė:
pritariu Orchide,man irgi nesuprantamaas vat kokia bulve pabandysiu nuo 4,5men duoti
obuolio bandziau truputi duoti,bet nesuprato mano mergyte ka as jai cia kisu
Laura112 parašė:
pritariu Orchide,man irgi nesuprantamaas vat kokia bulve pabandysiu nuo 4,5men duoti
obuolio bandziau truputi duoti,bet nesuprato mano mergyte ka as jai cia kisu
hermeona parašė:
Laba diena.
Mes ir gi duodam po trupuciuka oboliuka, tai musu merginai iskart kazkaip patiko ir valgo tarkota obuoli.o ka dar bandet duot paragaut vaikuciams?
![]()
as daviau paciulpti lasinuku,is pradziu nesuprato
o paskui tai vos istraukiau is burnytes
kukte parašė:
o kode toks slaptumas..nei vardo nei lialaus![]()
![]()
aš irgi duodu tai vandenuko tai arbatytes žoleliu(bebe firmos) ir jau po truputi ragaujam obuoliuko,banano,bulves..mes geriam Dvaro pienuka su klijukais,nes misineli nepriima skrandukas
![]()
nesislepiu
pasikeiciau nika buvau crazydiva
Orchide parašė:
Tikrai nevisiem to reikiaKiek beduociau nei arbatu nei vandens maniskis negere,paragauja gurksniuka net susiziaukseja
Ir vaikiuka nuo 2 men maitint bananais,morkytem mam nesuprantama
![]()
na mum ne 2 menesiai, o poryt bus 3
as gi nesakau kad vaika maitinu pastovei, as duodu tik paragauti po truputuka.
hermeona parašė:
Laba diena.
Mes ir gi duodam po trupuciuka oboliuka, tai musu merginai iskart kazkaip patiko ir valgo tarkota obuoli.o ka dar bandet duot paragaut vaikuciams?
![]()
as daviau morkyte su misinuku skiesta kaip tyrele padariau, dar truputi bulvytes nu ir bananiuka, labai skaniai valge, aisku labai mazai daviau, nes ir nelaikas mum dar, nu bet cia priklauso nuo mamos
Laura112 parašė:
as daviau paciulpti lasinuku,is pradziu nesupratoo paskui tai vos istraukiau is burnytes
![]()
na jus drasios mamytes, triju menesiu kudikiui -lasiniu
as pati net nevalgau lasiniu, nes sunkus maistas, sunkiai apsidirba skrandis. mes tai dar nieko nevalgom tik pienuka, kazkaip maziaus gydytoja grieztai pasisake pries bet koki kita maista iki 4 men, tai ir klausom, vykdom nurodymus, pirmas lelius - baisu pradet savivaliaut kazkaip
lutte parašė:
na jus drasios mamytes, triju menesiu kudikiui -lasiniuas pati net nevalgau lasiniu, nes sunkus maistas, sunkiai apsidirba skrandis. mes tai dar nieko nevalgom tik pienuka, kazkaip maziaus gydytoja grieztai pasisake pries bet koki kita maista iki 4 men, tai ir klausom, vykdom nurodymus, pirmas lelius - baisu pradet savivaliaut kazkaip
tai neduoda lasinuku, tik paciulpti kad sirdute biski surumo gautu, mes dar nebandem. kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet kodel gi ne, jei vaikiukas gerai auga, guvus, viskas ok jam, nesakau, kad reik grusti, bet jei as pvz manau, kad jei reikia duoti paragauti tai ir duodu. kiekviena matom kas musu leliam geriausia, yra gi mamu kurios nuo 2men primaitina, kitos nuo gimimo klijukus verda, kitos vel kitaip, individualios visos. jei manai, kad per anksti tavo vaikiukui, tai nieko ir neduok. as darau taip, isklausau daug nuomoniu, bet asirenku kas man priimtiniauisa taip ir gyvenu(cia as paie viska bendrai)
as nezina, daktarai liepia maitinant mp nieko neduoti iki 6men, net atsigerti, nu cia nesamone tikra, pazystu viena motery, db mergaitei 7men, nieko nedave tik mp, ir vaikui svoris neaugo ir t.t. ka darysi, mamos toks isitikinimas, taip ir daro kaip jai atrodo geriau
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai