grazina parašė:
na nezinau mes geriam nuo 5men ir mes sveiki kolkas...taip pat geriam ir kaimiska piena is kaimo tik retai ten bunam tad ir negali privazyneti kasdiena.
Dziugu...ir linkiu kad taip butu visa laika
As tik pasakiau savo pozicia...
grazina parašė:
na nezinau mes geriam nuo 5men ir mes sveiki kolkas...taip pat geriam ir kaimiska piena is kaimo tik retai ten bunam tad ir negali privazyneti kasdiena.
Dziugu...ir linkiu kad taip butu visa laika
As tik pasakiau savo pozicia...
Rūta,dėl fototrinimo tai parašyk moderatoriams kokiam puslapi užsiliko foto ir jie ją pašalins
išbandyta
mes geriam 2,5% dvaro piena nuo 1mėn ir virinu 1l su dviem stiklinėm vandens
ir manau kad jums būtina skiesti pienuką 3,5%, lb jau jis riebus
p.s.: čia tik mano nuomonė ir nebūtina į ją kreipt dėmesio
mes nuo 4 men geriam namini karves piena kartais reikalui esant ir pirktini tai tikrai problemu neturim su berimais ir pan. Buvo mano princas lyg atpilitet pradejas bet pasirodo visai ne no to o tik per greit pavalges ant pilvo gulas....Seip cia tik mano nuomone bet kaip anksciau mus tevai augino jog nebuvo jokiu nei misiniuku nieko,arba MP arba karvytes ar ozkos kokios piena duodavo...Na o siuolaikiniai desnej aiskina kad blogai,bet ar jum paciom kas jaucias ant ko jus uzaugot
seip manau kiekvienas renkasi ka maitynt ir kaip augint juk mes geriau nei kox daktaras zinom ko musu maziukams reikia
kukte parašė:
Rūta,dėl fototrinimo tai parašyk moderatoriams kokiam puslapi užsiliko foto ir jie ją pašalinsišbandyta
![]()
![]()
![]()
o kam tu pirktini skiedi juk jis skiestas as ji tik pakaitinu juk jis vyrintas,mes ir toki pat retkarciais naudojam seip naminis pienas skiedzias 1l pieno 50ml vandens jai nugriebtas jai ne tai 100ml vandens
kukte parašė:
Rūta,dėl fototrinimo tai parašyk moderatoriams kokiam puslapi užsiliko foto ir jie ją pašalinsišbandyta
![]()
![]()
![]()
Na meginsim, gal sumazes kalcio kiekis tuomet...
Jonesss parašė:
mes nuo 4 men geriam namini karves piena kartais reikalui esant ir pirktini tai tikrai problemu neturim su berimais ir pan. Buvo mano princas lyg atpilitet pradejas bet pasirodo visai ne no to o tik per greit pavalges ant pilvo gulas....Seip cia tik mano nuomone bet kaip anksciau mus tevai augino jog nebuvo jokiu nei misiniuku nieko,arba MP arba karvytes ar ozkos kokios piena duodavo...Na o siuolaikiniai desnej aiskina kad blogai,bet ar jum paciom kas jaucias ant ko jus uzaugotseip manau kiekvienas renkasi ka maitynt ir kaip augint juk mes geriau nei kox daktaras zinom ko musu maziukams reikia
![]()
teisingai pasakyta, jog kiekviena mama zino kas geriausia jos vaikui...
Jonesss parašė:
o kam tu pirktini skiedi juk jis skiestas as ji tik pakaitinu juk jis vyrintas,mes ir toki pat retkarciais naudojam seip naminis pienas skiedzias 1l pieno 50ml vandens jai nugriebtas jai ne tai 100ml vandens![]()
per tv girdejau,kad pienas is parduotuves 2.5% reikia skiesti,nes yra riebus
tai tiek.....
kukte parašė:
![]()
![]()
![]()
aciu
kukte parašė:
![]()
![]()
![]()
bet nerandu moderatoriu, kur jie yra?
22 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai