Fatiga parašė:
Labas mergaites, daug skiatau, bet vis neparasau. Nostera, labai grazus pilvukas... nors man tik 15 savaiciu, bet as jau su arbuzu vaikstau. Baltai pavydziu mamoms, kurios turi grazius mazus pilvukus
Na, bent jau kg neauga...
Pas gydytoja buvau ketvirtadieni, paziurejo, lelius auga, kojom makaluojasi, rankytes irgi iskeltos, lyg ausi krapstytu
bet kojytes taip sukryziaves, kad ne is vienos puses nepamatysi, ka ten tarp kojyciu saugo
Lyties nesimate, po menesio darys vadinamaji anatomini echoskopoa, kur skaiciuoja pirsciukus, stuburo slankstelius ir t.t. Tada gal ir lyti pamatys, nors as gal visai ir nenoriu pamatyt...
Klausiau, ar galiu plaukus dazyt, tai gydytoja atsisuko ir sako "tai aisku, negi kaip kutvela vaiksciosi.."
Tai apsidziaugiau, nes is vakaro barni su vyru nemenka tuo klausimu turejau...
Maudytis irgi leido ezeruose, dar visko pradejau klausinet is serijos "galima - negalima" tai zodziu, gydytojos atsakymo esme - gyvenk normalu gyvenima, gi ne invalide esi
Man daznai pamaudzia maksti.. Net negaleciau pasakyt, kad maudzia - tiesiog suduria stipriai, kokias 20 sekudziu sudurineja ir praeina. Gal ir jum kuriai yra? (gydytojos pamirsau paklaust, va tam ir reikia sarasiuka klausimu darytis kitam kartui) as labai nesibaiminu, svarbu ne pilvuka duria.
Mano vyras rugsejo 7 isskrenda i UK. Kazkaip nerimauju, baisu vienai likti, bet kaip nors, mamukas sake pades, galesiu pas ja atostogaut
Lepins labiau nei vyras, o ir uosviai per 5 min masina gyvena. Kaip nors
Juolab, kad, kiek zinau, pilvukus vienu auginanciu mamu yra ne viena musu forumiuky
Sveikutes, as jau turiu lapkritine....jei maksti suduria, gali buti 2 priezastis: kol gimda maza ji pakimba ant raisciu ir spaudziau dubens kaula (i jo sandara i eina makstis), antra priezasti reik ilgiau pasekt...jei prades skaudes tarpukirksni ir paspaudziant gaktikauli irgi skauda - del nestumo hormonu suminksteje kremzliniai dubens jungiamieji kaulai ir dubuo pasidaro nestabilus - tuomet sportuoti ir laiptais laipioti patartina kuo maziau. Nekentekit, o prasykite nukreipimo pas fizioterapiauta. O seip man nestabilus dubuo prasidejo nuo 26 savaites ir dar koki menesi po gimdymo. Bet as skridau i Graikija ilsetis ir variau Jeepsafari...tuk va skauda buvo ilgai vaikscioti ir lovoj apsiverst. Prie nastabilaus dubens lipt is lovos ar verstis lovoje reik iskart dviem kojom suglaudus kelius.