zibuokle02 parašė:
na zinot man paskaicius, tai net nesmagu darosi.nieko as nejauciu, nei man bloga, nei pavargusi, nei dar kokios problemos.su dukra buvo tas pats. ir ziema pastojus jauciausi labai energinga-net per daug.tai dabar einu periodiskai pailseti nes saugau save ir bijau, kad vel nepabegtu leliukas. nuo maisto neblogina, valgau viska kaip valgiusi.tik nelabai norisi.ypac is ryto kol prisiverciu-nezinau ko noriu, o tiksliau nenoriu nieko. tik kelis kart buvo, kad ledu isigeidziau cia ir dabarir gaminti galiu-niekas man neslykstu. tai ir vaikstau su termometru-tai bene vienintelis irodymas, kad vis dar laukiuosi, tai temp.37 ir daugiau.. cia, norvegijoj, gydytojo apziura 8-12sav. tai dar turiu palaukti truputi.
ir i darbeli einu, ir namie tvarkausi-namas 2aukstu.atsargiai, bet judu
kaizkaip su temperatura nestukiu, man nei su pirma nebuvo beveik tempos nei dabar retsykiais 37 sukyla bet taip 36.8

kategorijai. Siandien ryte pasidariau pusryciams omleto, tai bevalgant pradejo tasyt, tai net neuzbaigiau pusryciu, nors taip skaniai pasidariau su skrudinta bulkyte, alyvuogem, majonezu. Bet mano skrandis siuo laikotarpiu to nesupranta
Bet uzeina tokiom bangom, ir praktiskai visalaik pries ienant miegot apie kokia 23 val. Nieko, jau nedaug liko kankintis tikiuosi ir su 12 sav baigsis musu vargai ir blogumai, dziaugsimes lengvesniu antru trimestru
Laikykites mergaites!!!!!