RRASIUKS parašė:
Laukiu nesulaukiu kada pas mane bus didutis, bet drauge vis ramina, sako dziaukis, kad mazutis, bus lengviu nei su dideliu tuzu vaiscioti.bet vistiek taip norisi![]()
Uz kokiu poros sav, manau jau bus didutis ;)
RRASIUKS parašė:
Laukiu nesulaukiu kada pas mane bus didutis, bet drauge vis ramina, sako dziaukis, kad mazutis, bus lengviu nei su dideliu tuzu vaiscioti.bet vistiek taip norisi![]()
Uz kokiu poros sav, manau jau bus didutis ;)
monikutea parašė:
pavyzdziui mano ugis 1.70 o svoris iki nestumo 55 o db jau priaugau 5 kg ,= dvi ismieros ant krutines ir i pilva![]()
Tai tu kudena
as i parduotuve, o jus visos rasyti
kol perskaiciau
Labai grazus pilvukai, tik saulytes koks maziukas dar
na as ryt nufotkinsiu ir ikelsiu savo pilvuza :)...
Va pasigirsiu,kepu kakavini varskes pyraga, siandiena parekomendavo nebloga recepta, jei skaniai gausis pasidalinsiu ir su jumis receptuku. Taciau namuciai visi nerealiai skaniai kvepia
monikutea parašė:
cia mano plikas pilvukas ir labiau is priekio
As irgi dar neisemus
Yra siaip pirkti auskariukai i bamba nestumo metu, vis mastau nusipirkt
linestra parašė:
as i parduotuve, o jus visos rasytikol perskaiciau
![]()
Labai grazus pilvukai, tik saulytes koks maziukas dar![]()
na as ryt nufotkinsiu ir ikelsiu savo pilvuza :)...
Va pasigirsiu,kepu kakavini varskes pyraga, siandiena parekomendavo nebloga recepta, jei skaniai gausis pasidalinsiu ir su jumis receptuku. Taciau namuciai visi nerealiai skaniai kvepia![]()
Butinai parasyk ar skanus gavosi.labai noriu varskes pyrago,bet vis nedrystu kepti.jei bus skanus, tai bandysiu ir as savo jegas
Ellie UK parašė:
As irgi dar neisemusYra siaip pirkti auskariukai i bamba nestumo metu, vis mastau nusipirkt
![]()
as auskariuka issiveriau kai gal 5 men pirmo nestumo buvau, maniau uzgis, bet po gimdymo isiveriau laisvai, niekas neuzgijo, bet taip ir nenesiojau, anadien vel isiveriau pabandymui viskas tvarkoj, po beveik 2 metu nenesiojimo jis man neuzgijo, tai manau jau niekad ir neuzsitrauks.
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai