RRASIUKS parašė:
Butinai parasyk ar skanus gavosi.labai noriu varskes pyrago,bet vis nedrystu kepti.jei bus skanus, tai bandysiu ir as savo jegas![]()
pyragas gavosi labai skanus, tad keliu pyrago nuoroda
www.sauletavirtuve.lt/?p=768
RRASIUKS parašė:
Butinai parasyk ar skanus gavosi.labai noriu varskes pyrago,bet vis nedrystu kepti.jei bus skanus, tai bandysiu ir as savo jegas![]()
pyragas gavosi labai skanus, tad keliu pyrago nuoroda
www.sauletavirtuve.lt/?p=768
linestra parašė:
Skanaus mielosios![]()
Aciu aciu
as pasiemusi vafliuka valgau, nes sugundei savo siuo pyragu, o daugiau nieko saldaus neradau
pasiskaiciau jau receptuka, reiks savaitgali kepti, o gal dar ryt nuleksiu iki parduotuves produktu nusipirkti
peachy parašė:
Sveikutes! noreciau prisijungti prie Vilniaus Kovinuku! kol kas mano data 25d, bet pagal mano skaiciavimus-31d.. zodziu, menesio galas-meginsim i Avinus taikyti :)) kas panasiu metu turi data nustatyta :)? idomu butu suzinoti, kokie pokyciai pas jus, ar jau matos pilvukas? man pirmas nestumas, tai vis neramu del viskobeje gal kas lankosi privaciai Narmedoj?
![]()
Sveikutės, dziugu, kad musu vis daugėja
man tokia pati gimdymo data nustatyta - kovo 25 d., bet as kazkaip atvirksciai jauciu, jog bus savaite anksciau
Labas rytukas
Aš ir šiąnakt prastai miegojau, tai dabar darbe apsnūdus sėdžiu
prisapnavau košmarų kažkokių ir dar kaip tyčia į wc daug kartų teko keltis, jau buvau pamiršus šitą "malonumą" tai teko prisiminti
gerai, kad nors penktadieni
Labai gražus visų pilvukai. mano irgi toks nėra jau labai mažas, darbe irgi kas nežinojo tai jau dabar mato, kad neprisivalgius, o
Geros dienelės visoms
Labas rytas
as is vakaro elektrini sildytuva ijungiau tai gerai miegojau, silta buvo, tik i wc kelis kartus keliausi
Atsigersiu arbateles ir leksiu pas gydytoja,o paskui apsipirkti,nes jau tuscias saldytuvas, gal turite kokiu ideju pietums? norisi kazka skanaus pasigaminti
linestra parašė:
labas rytas, jugiuosi ir as prie jusuNakti maze prisislapino i musu lova, tai teko keltis keisti viska,o va ryta pabudau su baisiu dvejinimusi akyse ir galvos skausmu. Pasimatuoju spaudima 90/60. Zodziu jauciuosi sudinai....
gal nuo oro toks spaudimas? man daznai nukrenta,kai buna zemas oro slegis, tai gydytoja sake kavos isgerti,kartais padeda
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai