meidasun parašė:
Siandien 9 ryto gime musu neapsakomas grozis - Meidute, 49 cm., 2850 gr., jezus mamytes koks dziaugsmelis...labai lengvas gimdymas ir be epiduru...daugiau info ryt …
Sveikinam,sveikinam
Aukit sveikos ir stiprios
meidasun parašė:
Siandien 9 ryto gime musu neapsakomas grozis - Meidute, 49 cm., 2850 gr., jezus mamytes koks dziaugsmelis...labai lengvas gimdymas ir be epiduru...daugiau info ryt …
Sveikinam,sveikinam
Aukit sveikos ir stiprios
Mes rinkomes is dvieju dar Danas grazus vardas ir jau kaip buvom nusprende ji bet paskaitem reiksme kad sutrumpinimas is danieliaus o cia mano brolio vardas tai nenorejom kad kas galvoju kad cia jo garbei ar ka,o kaip pasakem Rokas niekas nieko,tik tipo gal R raide bus sunku vaikui istrat,dar pagalvokit,ai mes jau pagalvojom sakom
meidasun parašė:
Sveikinimai
meidasun parašė:
kaip smagu
sveikinimai pirmajai kovinukei pavasarinukei
ir begalo smagu kad lengvas gimdymas (kad visoms tokio)
ilsekites ir po to dalinkites su mumis patirtimi dziaugsmu ir visu kitu
orchideja24 parašė:
sveikospagaliau ir as isdrisau prisijungt prie jusu puslapiuko, taip tekdavo tik paskaitinet... joo rimtai su pavasariu visas
smagu kad tas kovas toks, vis…
kol dar nesilaukiau ir visai to nebuvo planuose
ir sakiau jei kada turesiu mergyte butinai ja pabadinsiu ELIJA,man begalo grazus vardas
bet kai pastojau ir nuojauta kuzda kad berniukas tai iskart apie berniuko vardus pradejau galvot
bet nezinia kas ten
o vat vyras pasirinko kad jis isrinks mergytes varda
tai tokia garbe atiteko jam
bet deja Elijos vardo nepasirinko
Bet sis vardas man begalo mielas ir lb lb jau patikti
Rikita parašė:
kol dar nesilaukiau ir visai to nebuvo planuoseir sakiau jei kada turesiu mergyte butinai ja pabadinsiu ELIJA,man begalo grazus vardas
bet kai past…
As norejau berniuka pavadinti Elijus bet visi tik issaipe , tai ir persigalvojau
meidasun parašė:
sveikiname
as taip pat prisidedu prie sveikinimu mamytei ir jos mazylei
smagu kad jau vienai is musu baigesi sis etapas ir prasidejo kitas naujas nepazistamas. as irgi laukiu pabaigos...kazkaip jau pavargau..nors nieko tokio blogo nejauciu (na tik remuo baigia mane suvalgyt), bet isvargino tas laukimas.. ir paciai jau ramiau butu kudikeli ant ranku laikyt nei pergyvent del kiekvieno skausmelio, mat jau kuzeina stiproki parengiamieji
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai