DeLi parašė:
Sveikinimai su pilvuko augimu![]()
Aciu ;) ir jus sveikinu ;) jau jums ne uz kalnu finiso tiesioji!
Kaip nestumas ar gerai jauciates? P.s. o man sikart kazkaip sunkiau - ir pykino labiau ir siaip visus sonus skauda
DeLi parašė:
Sveikinimai su pilvuko augimu![]()
Aciu ;) ir jus sveikinu ;) jau jums ne uz kalnu finiso tiesioji!
Kaip nestumas ar gerai jauciates? P.s. o man sikart kazkaip sunkiau - ir pykino labiau ir siaip visus sonus skauda
Patsy parašė:
Aciu ;) ir jus sveikinu ;) jau jums ne uz kalnu finiso tiesioji!Kaip nestumas ar gerai jauciates? P.s. o man sikart kazkaip sunkiau - ir pykino labiau ir siai…
Ačiū, na taip nebe daug liko,laikas labai greitai prabego
savijauta is tikro ne kokia, ir papykina dar vis karts nuo karto, su pirmu lengviau buvo, o ir dirbau dar pilnu etatu, dabar tik puse, bet sunku 8 val istverti darosi.
DeLi parašė:
Ačiū, na taip nebe daug liko,laikas labai greitai prabegosavijauta is tikro ne kokia, ir papykina dar vis karts nuo karto, su pirmu lengviau buvo, o ir dirbau d…
Tu dar dirbi?
as tai vos bepaeinu
siandien vos nepagulde manes su gresianciu prieslaikiniu
linutethefirst parašė:
Tu dar dirbi?as tai vos bepaeinu
siandien vos nepagulde manes su gresianciu prieslaikiniu
![]()
Dirbsiu dar iki kovo 17, nes cia Uk dekretas tik 9 mėn, tai kol galiu, tol dirbu.
DeLi parašė:
Dirbsiu dar iki kovo 17, nes cia Uk dekretas tik 9 mėn, tai kol galiu, tol dirbu.
JeZus, man jei reiktu dar dirbti, tai jau buciau pagimdzius
linutethefirst parašė:
JeZus, man jei reiktu dar dirbti, tai jau buciau pagimdzius![]()
Na matai, pas mus jau taip, su Denuku dviem sav anksciau isejau į dekreta negu db likus iki termino.
DeLi parašė:
Na matai, pas mus jau taip, su Denuku dviem sav anksciau isejau į dekreta negu db likus iki termino.
tai gerai, jei koks sedimas darbas, bet jei koks fizinis, tai nelabai isivaizduoju
linutethefirst parašė:
tai gerai, jei koks sedimas darbas, bet jei koks fizinis, tai nelabai isivaizduoju![]()
Tikrai nesedimas, fabrike prie linijos dirbu.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai