Mollie parašė:
va mes kokios amzinai alkanos
grazute
Mollie parašė:
va mes kokios amzinai alkanos
grazute
Mollie parašė:
Siandien visai sudepresavau, asaros rieda, gal nuovargis ar orai veikia, bet taip sirdi suspaude, kad neturiu kas patartu, parodytu, pamokytu, kaip daryti, kad vaik…
Nesinervuok
nėra taip jau viskas blogai. Maitink atsigulus,o kai prisnūs palik ten kur valgėt,tegul užmiega prie papulio, kai nutrauksi maitinimą atrasit kitą būdą
vaikai iki 6 mėn nepriprant nešiojami,jie tiesiog nori dėmesio ir šilumos. Beto visi vaikai skirtingi tiek dideli tiek maži ir nėra taisyklių kaip juos maitinti,kur guldyti ir t.t. ateis laikas ir išmoks miegoti savo lovytėj. Į viską žvelk papraščiau,tegul tėvai ateina ir pabūna su anūke,kol tu prie puodų "ilsėsies". Važiuok pas draugę su vaiku,juk gali pliurpt ip maitint vienu metu. Eik su vežimu į kokį turgelį ir t.t.
yra tikrai sudėtingesnių situacijų tik į jas reikia žvelgti papraščiau. Pvz aš užvakar pusdienį buvau be dičkės,tai po pietų nebežinojau ką veikt ir nesupratau kaip man anksčiau su vienu vaiku atrodydavo jog sunku,negaliu ir t.t.
tavosaule_ parašė:
sveikos mamytės, kaip gyvenate?kokiais mažylių pasiekimais šiandien džiaugiatės?
![]()
Maniskis jau antra diena kai savo rankutes atrado tai juokingai apziurineja
tavosaule_ parašė:
sveikos mamytės, kaip gyvenate?kokiais mažylių pasiekimais šiandien džiaugiatės?
![]()
Vartytis pradejo tai ant vieno tai ant kito soniuko ir suktis ratu
pries tai dziaugiaus kad rankas atrado tai pora dienu kaio atrades kad su jomis galima trenkt per zaisla tai trenkia ir juokiasi ir vel kartoja
o kai pamirsta ar paskausta rankas tai bando praryt apatine lupa ir toks juokingas garsas gaunasi
nereik ir soskes
tavosaule_ parašė:
manoji tai neturi laiko kada jas apžiūrinėt, jai įdomiau jas "ragauti"![]()
Maniškiui irgi geriau jas ragauti
brigusia parašė:
Nu va beveik visos silpnai apklojat o as kaip kvailele iki siol ji su bodziu ir sliauztu migdydavau ir dar iki kaklo su kaldryte apklodavau o kaldryte ir paklodyte …
va va, ne man vienai po gimdymo salta... ir ziauriai... vyras net buna su trumpom rankovem varyneja, o pas mane zasiuko oda, pasiurpus visa tiesiog
Camel parašė:
O maniske dar tik bando atrasti rankytes,skraido tos rankos aplink ja niekaip negali suvaldyti jubando pasigauti kumsti ir isikisti i burna tai toks juokas ima…
Maniskiui kai minga tai rankos skraido aplink
taip juokas ima
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai