galia_r85 parašė:
Nebuvo man paruosiamuju nei per pirma nestuma, nei dabar.
m an per pirma irgi nebuvo, o per si yra
galia_r85 parašė:
Nebuvo man paruosiamuju nei per pirma nestuma, nei dabar.
m an per pirma irgi nebuvo, o per si yra
Mollie parašė:
As vis delsiu susideti lagamina. Dar turiu isigyti kai kuriuos dalykus - drabuziukus, kuriuos uzdes pagimdzius, speneliams krema, tinklines kelnaites, neturime dar …
tai vandenuku isplaunam snargliuksu ir issiurbiam
Mollie parašė:
Noriu dar pasigirti siandienos nauja prekeTaip man patinka, kad net sirdis dainuoja
Labai patogu ir jau sukroviau kai kuriuos daiktel…
kiek kainavo?
Mollie parašė:
Noriu dar pasigirti siandienos nauja prekeTaip man patinka, kad net sirdis dainuoja
O kur pirkotes? Nes as irgi jieskau tokio
Mollie parašė:
As vis delsiu susideti lagamina. Dar turiu isigyti kai kuriuos dalykus - drabuziukus, kuriuos uzdes pagimdzius, speneliams krema, tinklines kelnaites, neturime dar …
nuekite i naujagimio prieziuros paskaita savo poliklinikoje arba gimdymo namuose. Beto youtube yra daug filmuku tokia tena, tik anglu arba rusu kalba
Mollie parašė:
tikrai fainas daiktas.cia LT pirktas?
miamira parašė:
nuekite i naujagimio prieziuros paskaita savo poliklinikoje arba gimdymo namuose. Beto youtube yra daug filmuku tokia tena, tik anglu arba rusu kalba
Mano poliklinikoje tik nuo rugsejo men bus visokiek ursai, dabar tai nevyksta, bet kad man jau dabar sunku ilgiau kur issedeti - ir i WC varyneja ir siaip jau nugara ir sonai duzgia. Reikes youtube kokia nusiaubti ir pasimokyti, kad nebuciau visai be nuovokos.
O ta lentynele pirkau naudota is musumazyliu su siuntimu 35Lt kainavo (dar vienas skelbimas yra ten), bet siaip cia Zappy firmos lentynele, tai ju puslapyje netycia ir uzmaciau ja, kai skaitinejau apie pagalves ju
Nu man ji tikrai nereali, as pasikabinau ant lovytes sono, salia komodos, kur vystysiu mazuliuka, tai ten ir pampius pasidesiu ir dregnas serveteles ir siaip sonuose sukutes idejau, zirklutes ir t.t.
maciau vaikutyje panasu vaikutis.lt/vonios-reikmenys/kitos-prekes-33410/krepselis-vystymo-reikmems tik deja buvau be masinos, tai nenusipirkau
Mollie parašė:
Mano poliklinikoje tik nuo rugsejo men bus visokiek ursai, dabar tai nevyksta, bet kad man jau dabar sunku ilgiau kur issedeti - ir i WC varyneja ir siaip jau nugar…
mano poliklinikoje irgi bus tik rugsejo men. bet butinai nueisiu, nes drauge rekomendavo "naujagimio prieziuros" paskaita, kuria Norkuniene veda. tai butinai i ja eisiu
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai