Dangietė parašė:
Sveikos, mamytės!Ar yra jums buvę taip, kad po myliuko su vyru pilvo apačia pakietėja, lyg ir truputį maudžia, nugaros apačią irgi? Bijau, kad nebūtų blogai. Va…
Nebuvo taip. Gal daktares paklauskit.
Dangietė parašė:
Sveikos, mamytės!Ar yra jums buvę taip, kad po myliuko su vyru pilvo apačia pakietėja, lyg ir truputį maudžia, nugaros apačią irgi? Bijau, kad nebūtų blogai. Va…
Nebuvo taip. Gal daktares paklauskit.
Dangietė parašė:
Man taip nuolat. Kazkaip stipriai nekreipiu demesio. Manau kad taip ir turetu but. Kiek zinau is pasakojimu, tai kuo arciau gimdymas-tuo skaudziau buna. Bet dabar skausmo ner, tik tas kietumas. Raumenys tikriausiai
miamira parašė:
as sarasiuka cia paemiau, bet dali isbraukiau, o kazka ir savo pridejau. Bet i krepsi pas mane iejo:
Iklotu manau reiks daugiau nei vieno... Kiek zinau galimas stiprus kraujavimas pirmas 2 savaites po gimdymo. O taip tai sarasiukas super
Aleksandra... parašė:
Iklotu manau reiks daugiau nei vieno... Kiek zinau galimas stiprus kraujavimas pirmas 2 savaites po gimdymo. O taip tai sarasiukas super![]()
tai krepsiukas gimdymui, todel tik vienas, o visi kiti gules kitam krepsyje, kuri vyras gales atvezti jau po gimdymo
as taip pagalvoju tyliai niekam nesakydama, bet jauciu termino tai tikrai nesulauskiu, nes "ten viduj" toks jausmas, akd butu kasnors ikista, ar kad vaikiukas tuoj islys pro apacia
paruosiamuju labai padaugejo ir jie tapo skausmingi ganetinai, pilvas labai daznai ketas buna, pvz atsikeliu pilvas buna kaip akmuo, o suminksteja tik vakare, ir ant pilvuko toks jausmas, lyg butu uzkabinta kazkas sunkaus ir svoris temptu pilveli zemyn... tokios mintys puola, kad jau i pabaiga as cia...
emiliukas08 parašė:
as taip pagalvoju tyliai niekam nesakydama, bet jauciu termino tai tikrai nesulauskiu, nes "ten viduj" toks jausmas, akd butu kasnors ikista, ar kad vaikiukas tuoj …
tai gal tu irgi pradek lagaminus krautis
miamira parašė:
tai gal tu irgi pradek lagaminus krautis
pas mane jau pries gera menesi jau buvo sukrautas, tik va vis kazko dadedu
tik uzsisakius dar tena kelnaites sau, tai vyras kasdien pro sona vaistines vazineja, o jau 2 sav nepaima
siandien parasiau zinute sakau pries darba uzsukai i vaistine? sako o ko ten?
emiliukas08 parašė:
as taip pagalvoju tyliai niekam nesakydama, bet jauciu termino tai tikrai nesulauskiu, nes "ten viduj" toks jausmas, akd butu kasnors ikista, ar kad vaikiukas tuoj …
Nebuvo man paruosiamuju nei per pirma nestuma, nei dabar.
emiliukas08 parašė:
pas mane jau pries gera menesi jau buvo sukrautas, tik va vis kazko dadedutik uzsisakius dar tena kelnaites sau, tai vyras kasdien pro sona vaistines vazineja, …
o as galvojau tik maniskiam skleroze! Siandien nuvaziavo i senukus dazu, tai gryzo su zukles cackom, bet be dazu - pamirso!
As vis delsiu susideti lagamina. Dar turiu isigyti kai kuriuos dalykus - drabuziukus, kuriuos uzdes pagimdzius, speneliams krema, tinklines kelnaites, neturime dar termometro ir mastau ar imti juros druskos tirpala jau dabar ar nereikia..
As kai neisivaizduoju kaip leliuku rupintis, tai nezinau ka ir pirkti, nes turime pompyte nosytei, tai mastau kam tada tas juros vanduo
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai