eziukas33 parašė:
Sveikos, na as dar net negalvojau apie tai. Dabar vis galvoju kaip cia darbdaviui pranesti, kad laukuos.
va man irgi labiau rupi kaip darbdaviui pranesti
eziukas33 parašė:
Sveikos, na as dar net negalvojau apie tai. Dabar vis galvoju kaip cia darbdaviui pranesti, kad laukuos.
Okeana parašė:
Ko jūs tų darbdavių tiek bijot
Išsikepk keksiukų ir surenk arbatėlę kolektyvui su naujienom visom
Indrune parašė:
Sveikos mamytes ir leliukaimus uzpuole sloga ir gerkles skausmas
tikiuos pasveikt iki pirmadienio nes reik i darbuka
buvau pasimatyme su savo nezi…
labukas,
uzjauciu del slogos, pati biski sloguoju...
o kurioje bazeje jus cia buvote
Erika0127 parašė:
Musu kolektyvas kadangi buvo nedidelis ir su direktore labai gerai sutariau,nes buvau desinioji ranka,tai ji darbe pirma ir suzinojo,nes jau senai lauke gandru is m…
na smagu, kad viskas taip gerai isejo
naktibalda parašė:
Ko jūs tų darbdavių tiek bijotIšsikepk keksiukų ir surenk arbatėlę kolektyvui su naujienom visom
![]()
As tikrai nebijau. Mano vadovas labai saunus ir paaukstinimui pasirinko mane is kruvos vyru. Pacios zinot, kad vyrams karjeras daryti lengviau Mano nestumas sutapo su nauju atsakingu darbu. Ir nuo manes dabar daug kas priklauso. Tai vat tik tiek.
naktibalda parašė:
Labas rytelis...
Va užsiminė Indrunė apie vardelį ir prisiminiau, kad vakar tokį savotišką mačiau..…
Visai neblogas vardas! nebloga ideja ir man
nes mes su vyru nesutariam, jis nori graikisko vardo,o jie visi labai sudetingi arba man negrazus,sakau lietuviam bus per sunkus...o jis lietuvisko nenori,nes sako kad kas per vardai pas jus nesamoningi
zodziu bandom ieskot kompromiso, o Olimpija tai visai nebogai skamba
o kaip Jums vardai Atene, Afrodite?
Deima.n parašė:
Visai neblogas vardas! nebloga ideja ir mannes mes su vyru nesutariam, jis nori graikisko vardo,o jie visi labai sudetingi arba man negrazus,sakau lietuviam bus…
man Olimpija grazesnis negu Atene ar Afrodite,.... tikrai labai malonus vardas
Deima.n parašė:
Visai neblogas vardas! nebloga ideja ir mannes mes su vyru nesutariam, jis nori graikisko vardo,o jie visi labai sudetingi arba man negrazus,sakau lietuviam bus…
Na vienos koleges vardas Euridika. Irgi is tos pasios operos
Na man atrodo jis LT visai tinkamas. Ir dar man labai patinka toks retas vardas Aelita
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai