Rimante-iene parašė:
kur echoskopa darais?![]()
Aš vaikštau į Klinikas. Žadu ten ir gimdyt...
Rimante-iene parašė:
kur echoskopa darais?![]()
Aš vaikštau į Klinikas. Žadu ten ir gimdyt...
Rimante-iene parašė:
ten kur siunte y kauno visuomenes sveikatos centra,prie ledo arenos randas 20lt mokejau jei ras bacila dar uz antibiotikus reiks sake susimoket![]()
ai ausros gatvej?man slapimo paseli ten siunte darytis...nes tipo pigiau o kodel pacioj poliklinikoj nedare to tyrimo?
jaunabusimamamyte parašė:
ai ausros gatvej?man slapimo paseli ten siunte darytis...nes tipo pigiau o kodel pacioj poliklinikoj nedare to tyrimo?
aha toi pacioi gatvei,nu as ten pirma karta
seip tai tokie tyrimai ir pas mus tam centre yra atliekami
as tai manau siunte jog atostogu iseina kad neapsikraut ir nepalikt darbu kazkuriu nepadarytu ;) o seip tyrimai turi but nemokami nescioms visi
bet cia kadangi siuncia tai ir reik moketis
Rimante-iene parašė:
aha toi pacioi gatvei,nu as ten pirma kartaseip tai tokie tyrimai ir pas mus tam centre yra atliekami
as tai manau siunte jog atostogu iseina kad neapsikraut…
nu blemba o tu mokejai ta vienkartini nesciosios prieziuros mokesti 70lt sveikatos centre?
nu blemba o tu mokejai ta vienkartini nesciosios prieziuros mokesti 70lt sveikatos centre?
ne nemokejau tokio,is kur cia toks? pirma karta girdziu
Rimante-iene parašė:
ne nemokejau tokio,is kur cia toks? pirma karta girdziu![]()
tai va gali buti uz tai tau tyrimai mokami...as kai pradejau lankytis pas gine dar pas verbickiene papuoliau tada ji liepe iki sekancio vizito apsispresti kur lankysiuosi visa nestuma ir pas kuria gyd ir kai atejau kita karta susimokejau vienkartini nesciosios prieziuros mokesti 70lt uztai mane jei siuncia ar i krikscioniskus ar kur as niekur nemoku ir slapimo paselis viena karta priklauso nemokamai bet kadangi prireike man jo antra karta tai sako vaziuok i ausros gatve ten pigiau bus..ziuresiu dabar kaip su tuos streptokoku bus man ryt issiaiskinsiu...o seip anksciau kai buvau ne nescia jei profilaktiskai ateidavau visada mokedavau 35lt vien uz tai kad ant tos kedes pasodina paziureti...
tai va gali buti uz tai tau tyrimai mokami...as kai pradejau lankytis pas gine dar pas verbickiene papuoliau tada ji liepe iki sekancio vizito apsispresti kur lanky…
tai kai siuncia y krikscioniskus ir as nieko nemoku
uz ka aplamai mokejau tai va uz sita tyrima tik kur dabar dariaus ir viskas uz nieka niekada moket nereikejo nei su pirmu
Rimante-iene parašė:
tai kai siuncia y krikscioniskus ir as nieko nemokuuz ka aplamai mokejau tai va uz sita tyrima tik kur dabar dariaus ir viskas uz nieka niekada moket nereikejo …
matai kaip idomiai o as va mokejau ta vienkartini mokesti
Nes kaip ir sakiau tik paima megineli o ten atlieka
matai kaip idomiai o as va mokejau ta vienkartini mokesti</bl
svarbiausia kad jau galas ir nebereiks nei moket nei lankytis kuri laika
tasyte jau susikrovus? tai jau susikrovus
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai