erikoncija KLP parašė:
ar pati darysit tuos foto albumus ar kur nors uzsakinesit?
Pati darysiu
jau albumus turiu, laukiu dabar puosybos elementu, kita sav gal jau parodysiu kas gavos

erikoncija KLP parašė:
ar pati darysit tuos foto albumus ar kur nors uzsakinesit?
Pati darysiu
jau albumus turiu, laukiu dabar puosybos elementu, kita sav gal jau parodysiu kas gavos

roje parašė:
Mes dovanosim po magnetuka (kaip ir visiems sveciams), ir dar darysiu foto albumus (cia kur kelios mamytes buvo ikelusios linkejimu knygutes is auksarankiu pagamint…
Gerai butu jei saukstukas tik 4 eur kainuotu
as irgi orientuojuosi i tai ka pati noreciau gauti, tikrai nesitikeciau ir nenoreciau gauti kazkokiu tai brangiu dovanu, kaip ir kazkokiu tai daiktu (puodeliai, paveikslai, foto knygos ir panasiai) su krikstyjamo vaiko nuotraukomis. Mano namuose uztenka mano vaiku nuotrauku
del papuosalu gera ideja, bet labai jau reikia zinoti ka megsta konkretus zmogus
Emilly parašė:
Del foto lb sutinku. Nei pati noreciau gauti atributikos su svetimo vaiko foto,nei dovanoti norisi. Kazkaip vistiek butu ipareigojimas zmogui
Kadangi eina i kriksto tevus tai ir turi jausti isipaireigojima vaikui visa gyvenima, o ne taip kad pastoves baznycioj ir baigta. Jei zmones megsta dovanas su ivairiausiomis nuotraukomis kodel ne dovanoti ? As turiu savo vaika, turiu ir kriksto vaika ir tikrai buciau labai patenkinta jei gauciau dovana su jo nuotrauka jis man kaip mano vaikas, juk as jo antra mama. Tuo labiau kai gyvenu ne Lietuvoje butu smagu kiekviena ryta prabudus gerti kava su kriksto sunaus nuotrauka, manau puikus atsiminimas .
aurikii parašė:
Kadangi eina i kriksto tevus tai ir turi jausti isipaireigojima vaikui visa gyvenima, o ne taip kad pastoves baznycioj ir baigta. Jei zmones megsta dovanas su ivair…
tai cia jusu pasirinkimas, jei jums tai patinka, tai ir puiku!
as tikrai nekritikuoju, o tik sakau, kaip ir kas man patinka
as tikrai mieliau geriu kava is puodelio su savo vaikucio foto, o ne krikstasunio. turiu du kriksto vaikus, juos lb myliu, rodau pakankamai demesio ir t.t, bet jei neapkabinejusi namu ju nuotraukomis ar daiktais su ju foto, tai nereiskia, kad jie man nera brangus
turiu magnetukus ant saldytuvo su ju foto ir to man pilnai pakanka. todel ir nenoreciau savo kriksto tevu apkrauti tokiomis dovanomis kokiu pati nenoreciau.. turi savo vaiku.. visiems juk savo vaikai svarbiausi
ir dar kart pakartosiu, kad cia kiekvieno is musu asmeninis reikalas ka ir kaip dovanoti
erikoncija KLP parašė:
Sveikutes, zinau kad jau koki tukstanti kartu buvo kalbeta apie dovanas kriksto tevams, bet as neissirenku. turiu tik vien varianta - siuvinetus ranksluoscius..bet…
Mes dovanosim ranku darbo muiliukus va tokius 

Pirmiesiems tevams dovanojau ranksluoscius. Su uzrasu kriksto tetis/mama tai irgi buvo patenkinti.tikiuosi naudoja
OVia parašė:
Pabandykit ErikaMaja, ji is Utenos bet vaziuoja bet kurfacebooke galit paziuret
![]()
Nuotraukos tikrai grazios, bet 500€ krikstynoms?...
Pas Brigita Grigiene ir tai nuo 260€. Daug
As planavau kazka kukliai padovanot kriksto tevams, bet kadangi kriksto mama labai daug visko prisieme sau daryti,supirko visus rubus ir t.t... nejaukiai jauciuos
todel dovanoju grazu ranksluosti su issiuvinetais zodziais kaip simboliska prisiminima krikstynu ir tikriausiai dovanosiu PANDOROS karoliuka, kuris bus jos gyvenimo apyrankes dalis
Pati turiu tokia apyranke,todel tikiuosi neprasausiu
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai