Jolanta37 parašė:
SveikaOho, kiek streso turejai
![]()
Svarbu, kad viskas gerai zirniukui![]()
Na kai labai lauktas, planuotas , tai iki verkimo.. plius naktinis darbas, niekas neperkelia i dienine.. ir labai baisu kad tik butu zirniukui gerai..
Jolanta37 parašė:
SveikaOho, kiek streso turejai
![]()
Svarbu, kad viskas gerai zirniukui![]()
Na kai labai lauktas, planuotas , tai iki verkimo.. plius naktinis darbas, niekas neperkelia i dienine.. ir labai baisu kad tik butu zirniukui gerai..
kraaske parašė:
Vajej dar ir naktinis , įsivaizduoju kokia įtampa turėtų būti ! Aš studijuodama ir tai nežinau kaip man pavyks , nes daug streso reikalauja . Viskas bus gerai žirniukui . Aš irgi šiek tiek pergyvenu , nes po pirmo gimdymo man echo parodė , kad pertvarą turiu gimdoje ir labai nusistebėjo kaip dar išsilaikė vaisius ir išvis pagimdžiau nors ne pati su CP bet visvien . Tai dabar man tik balandžio 29 d pas ginę tai net neįsivaizduoju kokia situacija , ką sakys .
kraaske parašė:
Sveikos busimos ir esamos mamytes !
Esu naujoke- Erika is Panevezio. 25 m. Laukiuos pirmojo vaikelio.. Vakar (po dviej…
As is Panevezio. Pas koki gyd jus ejote?
Rasita T. parašė:
As is Panevezio. Pas koki gyd jus ejote?
Ejau pas Janusauska,o vakar pakartotinai is to streso nuejau dar privaciai pas valikonytr (nemuno poliklonikoj).. dabar jis sake uzsiregistruot del iskaitos nesciuju. Uzsiregistravau, dabar dvejoju.. gal eiti i nemuno poliklinika kur ejau visa gyvenima..
vitaa9 parašė:
Vajej dar ir naktinis , įsivaizduoju kokia įtampa turėtų būti ! Aš studijuodama ir tai nežinau kaip man pavyks , nes daug streso reikalauja . Viskas bus gerai žirni…
Labai sunku tos naktines. Ryt bandysiu griezciau kalbet kad keltu i dienine.. nes nepasiryzusi del darbo prarast vaikelio..
kraaske parašė:
Labai sunku tos naktines. Ryt bandysiu griezciau kalbet kad keltu i dienine.. nes nepasiryzusi del darbo prarast vaikelio..
Žinoma kalbėkit . Tokioj būsenoj tik poilsio reikėtų .
kraaske parašė:
Ejau pas Janusauska,o vakar pakartotinai is to streso nuejau dar privaciai pas valikonytr (nemuno poliklonikoj).. dabar jis sake uzsiregistruot del iskaitos nesciuj…
Man Janušauskas lb malonus ir atidus pasirodė. Kai stacionare su pirmu vaiku gulejau jis priziurejo. Nesibaiminkit,jei traukia i nesciuju iskaita tai viskas gerai. Nuo streso geriau maziukui nebus
kraaske parašė:
Ejau pas Janusauska,o vakar pakartotinai is to streso nuejau dar privaciai pas valikonytr (nemuno poliklonikoj).. dabar jis sake uzsiregistruot del iskaitos nesciuj…
Aš praeitą nėštumą lankiausi pas Janusauska. Gydytojas super, bet jau pati klinika
iš karto po gimdymo persirasiau i kitą kliniką. Tai iš kuriuos išeini pranešti nereikia
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai