Arogantiška parašė:
Sveikos mergaitės![]()
Norėčiau prie Jūsų prisijungti. Pagal TD gimdymo data gruodžio 29 d.
Sveika prisijungus...Sveikinimai
Arogantiška parašė:
Sveikos mergaitės![]()
Norėčiau prie Jūsų prisijungti. Pagal TD gimdymo data gruodžio 29 d.
Sveika prisijungus...Sveikinimai
asarele54 parašė:
Mergaites,vus pasuskaitau,pasudziaugiu,oaliudziu kartu su jumis. Skaiciau,kad pas kai kurias vuvo nesivystantis nestumas. Tai jei taip yra ar vistiek jauciasi nestu…
Pozymiia zenkliai susilpneje arba isnyksta
Sveikute visos
Viska seku kaip jums sekasi tik labai laiko stoka pabendraut. As vis dar gerai jauciuosi, tikiuosi taip ir toliau. Tikriausiai jus cia visos jaunutes o as va toki klausima turiu. Ar zadat darytis kokius genetinius tyrimus?
Man trecias nestumas vakar suejo 36
Mano gydytojas sake kad viskas svarbiausia matosi per ulta o paprasti visi genetiniai tyrimai nera tikslus , visi rodo su padidinta rizika. Sake tik vienas yra tikslus kuris kainuoja apie 600 euru ir juos siuncia i amerika. Pinigai nera problema tik nezinau ar verta. Ka jus manot? Kokios nuomones?
asarele54 parašė:
Mergaites,vus pasuskaitau,pasudziaugiu,oaliudziu kartu su jumis. Skaiciau,kad pas kai kurias vuvo nesivystantis nestumas. Tai jei taip yra ar vistiek jauciasi nestu…
Takart, is pradziu kol nezinojau, kad laukiuosi, skausminga buvo krutine. Ji jautri buvo dar keliata sav. Testas rode ll. Gine patvirtino nestuma, bet sako lygtais mazesnis. Nei pykino, nei silpna buvo, ir prie miego nelabai trauke. Veliau ir krutine paleido, ir numatyto pas gine vizito diena pasirode kraujingos isskyros su kresuliais. Nulekiau pas gine, ta iskart echo daryti, sako - nebeplaka sirdele... Sustojes augti ties 7sav 3d. O tuo metu man ejau ejo 11sav.
alady7 parašė:
Sveikute visosViska seku kaip jums sekasi tik labai laiko stoka pabendraut. As vis dar gerai jauciuosi, tikiuosi taip ir toliau. Tikriausiai jus cia visos jaun…
Kazkokia sutrikimo tikimybe jau yra parodoma is kraujo tyrimo. Jei ji yra didele (pvz mano sesei buvo 16:1) tai ima is nesciosios pilvo vaisiaus vandenu ir tuomet jau parodo 100%. Musu nestumus priziuri skirtingos gines, bet visos sake, kad tas tyrimas tikrai pasakys tiesa. Atsakymas visus nudziugino. Dabar laukiam vaikucio gimimo
beje, uz genetinius tyrimus nieko moketi nereikejo.
Abra parašė:
Galit eiti 2m. Ir pirmus metus pasalpa skaiciuos nuo jusu algos. Po to artejant vaiko 1 gimtadieniui sodtoje parasot prasyma, kad pasalpa skaiciuotu nuo vyro algos.…
40% nuo vyro algos?
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai