Ieva.tu.ka parašė:
Gali nebutinai gelezies trukt, gali trukt folio r. ar B12. Prasykit siuntimo pas hematologe, bus aiskiau. Siaip yra nemazai vaiku, kurie is to isauga, gal ir jums s…
Ačiu paprašysiu
Ieva.tu.ka parašė:
Gali nebutinai gelezies trukt, gali trukt folio r. ar B12. Prasykit siuntimo pas hematologe, bus aiskiau. Siaip yra nemazai vaiku, kurie is to isauga, gal ir jums s…
Ačiu paprašysiu
VytauteR parašė:
Kazkas rase jau bet kokiu firmu dkombinezonai dar be Columbia geri?
Mano ziniom,tai dar geri didriksons ir polarn o pyret
del kitu firmu nzn
Deena parašė:
Kokius batukus renkat vaikuciam darzelyje patalpoje vaikscioti?
basutes su uzdaru kulnu, lengvas, lanksciu paduku.
pipi parašė:
basutes su uzdaru kulnu, lengvas, lanksciu paduku.
Pries tai turejom sandalus guminiu priekiu, db basutes su pridengtu priekiu (turbut irgi sandalai skaitosi)
O mes nešiojam šituos. Jau trečius įsigiju. Padas lankstus, oda. Vaikui super patogu ir labai patenkintas...
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00VQGVY6G?psc=1&ref=yo_pop_mb_pd_title
kalistta parašė:
O mes nešiojam šituos. Jau trečius įsigiju. Padas lankstus, oda. Vaikui super patogu ir labai patenkintas...
Aš nusprendžiau pirkti Primigi basutes. Apžiūrėjau parduotuvėje ir iškart įsimylėjau
Bet imsiu atvirais priekiais, nes maniškiui labai kojos linkusios prakaituoti...
Deena parašė:
Aš nusprendžiau pirkti Primigi basutes. Apžiūrėjau parduotuvėje ir iškart įsimylėjauBet imsiu atvirais priekiais, nes maniškiui labai kojos linkusios prakaituot…
mes irgi isigijom Primigi, toki modeli 
Sveikos, noriu pasidziaugti, kad jau 5 para mano mazylis nebeturi soskes 😁😊 O patirtis tokia: kadangi jam tiute budavo reikalinga tik pries miega ir miegant, tai viena diena atejus pietu miego laikui padaviau tiute su nukirptu galiuku, isedejo i burnyte ir iskart isspjove 😁 sakau viskas, kramtei daug ir sugedo tiute. Ir taip kartoju kaskart kai praso tiutes. Uzmiega sunkiau, ilgiau trunka,nakti dar budinejasi, bet gana greitai nusiramina ir vel uzmiega. Galvojau bus blogiau nakti... dziaugiuosi, kad atsikratem to blogio.
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai