akari parašė:
As pirma karta skaitau apie galiojimo laika. Gal placiau?
Aha. Aš irgi 🤔
akari parašė:
As pirma karta skaitau apie galiojimo laika. Gal placiau?
Aha. Aš irgi 🤔
akari parašė:
Labai aciu![]()
Na velgi sakau cia pagal ligonine.. sali ir panasiai. Kadangi as esu USA pas mus yra taisykles kaip vaikasturi buti isleistas is ligonines.
Kaip ir visur yra socialiniai sluoksniai. Kartais zmones atsiveza tikrai senas kedutes del vaizdo ir panasiai panasiai. Tai pagal ligonines taisykles kedute turi buti ne senesne kaip 3 metu. Ant kiek vienos kedutes yra pagaminimo data. Tai jeigu jinai senesne tiesiog niekas neisleidzia is ligonines kol neturesi tinkama pagal svori ir laika kedute. Nes senesnes gali buti nesaugios.
Prieš 5 metus VGN kai važiavome namo pasikviečiau seselę, kad kad pažiūrėtų ar gerai įsodinome, nes maniškė buvo tokia maža, kad toje kedutėje taip keistai sukrito
Ir dar dabar pamenu kaip ta seselė pažiūrėjo į kedutę ir klausia manęs "O be kedutės negalite parsivešti? ". Aš seselei turėjau aiškinti, kad ne...Poto įdėjau sulankstytą rankšluostį ir į dugną ir kiek geriau pasiguldė
Tikiuosi per tuos penkis metus seselės patobulėjo
Bet atsiminus tai abejoju, kad LT žiūrėtų kas galiojimą ar pan. Nes aš net pati turėjau kviestis, kad pažiūrėtų ar gerai pasodinau....
rugeveja parašė:
Prieš 5 metus VGN kai važiavome namo pasikviečiau seselę, kad kad pažiūrėtų ar gerai įsodinome, nes maniškė buvo tokia maža, kad toje kedutėje taip keistai sukrito …
Prieš 4 metus Vgn, tai tikrino 🙂 bet tik ar turim 🙂
rugeveja parašė:
Prieš 5 metus VGN kai važiavome namo pasikviečiau seselę, kad kad pažiūrėtų ar gerai įsodinome, nes maniškė buvo tokia maža, kad toje kedutėje taip keistai sukrito …
Musu niekas netikrino
Kaip keista, nes mes pvz pirkom nauja kedute, dukra apie metus laiko vazinejosi, o paskui palikom pas tevus, sakom bus antram vaikuo
tai ir dabar antroji dukra sedes toj kedutej. Bet pvz pagal metus jau butu beveik pasenus. Aisku, tik mes patys zinom, kad vazinejom tik savaitgaliais, kad jokiu avariju nebuvo ir pan. Man sveikatos vizitore sake, kad ciuzinys lovytes taip pat turi buti naujas, bet musiske laabai mazai savo lovytej miegojo, tai velgi, antrai bus.
As pritariu, kad visokiu situaciju buna, tik kol pats nesusiduri, tol nesupranti. Mes buvom uzstrige kamstyje, dukra apsiveme ir as ja is kedutes isemiau, kad perrengti, nuraminti. Ir uz musu stovejusi masina sugalvojo pajudeti, nes mate, kad eile juda, o maniskis nevaziavo, kol neisodinau. Tai ta masina atsitrenke i mus, ten vos vos, bet streso uzteko del to, kad ne kedutej. Visos linkim vaikam ko geriausio, bet visko pasitaiko
akari parašė:
Kaip keista, nes mes pvz pirkom nauja kedute, dukra apie metus laiko vazinejosi, o paskui palikom pas tevus, sakom bus antram vaikuotai ir dabar antroji dukra s…
Mano vyras taip pat nevažiuoja kol neprisegu. Ir tai normalu.
O kūdikiui, tai net toks mažas atsitrenkimas gali žalos pridaryti🤔
evee parašė:
Ar daug čia mamyčiu kuriu terminas kovo 1? Kaip jaučiates?![]()
Kaip greit. Net pavydu 🙈😂 kaip pati jaučiatės?
evee parašė:
Ar daug čia mamyčiu kuriu terminas kovo 1? Kaip jaučiates?![]()
Kovo 3 terminas...jauciuosi puikiai...ryt dar i darba keliauju...
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai